25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – UTA 2-3 | Giovanni Constantino dă vina pe arbitraj

FCU – UTA 2-3 | Giovanni Constantino dă vina pe arbitraj

Antrenorul formației FCU Craiova, Giovanni Constantino, nu s-a împăcat deloc cu înfrângerea suferită duminică, 2-3 cu UTA Arad. Italianul a dat vina pe arbitraj pentru nereușita din teren.

„Cred că din punct de vedere ofensiv nu am făcut un meci rău. Am avut ocazii, multe mingi trimise în centrul careului, ca și la Iași, dar nu era nimeni acolo, în special în prima repriză. În repriza a doua am avut atât de multe ocazii, încât trebuia să marcăm măcar alte două-trei goluri. Bineînțeles, penaltiul a schimbat meciul. Cred că exact aceeași situație a fost și la Blănuță. Dacă a fost penalti la acea fază, trebuia să fie și la Blănuță.

Poate data viitoare trebuie să purtăm tricouri roșii. Se pare că dacă avem stema lui FCU pe piept e o problemă să primim penaltiuriDar, eu cred că nu trebuia acordat penalti la niciuna dintre ele, sunt situații care se întâmplă tot timpul. Trebuie să muncim pentru a repara greșelile. La golul de 3-2 erau cinci contra doi în careu. Nu e normal, o echipă care vrea să câștige meciuri nu trebuie să primească astfel de goluri“, a declarat tehnicianul lui FCU la conferința de presă.

„Arbitrajul a fost unul dintre elementele care au dus la acest rezultat“

„Diferența a fost făcută de evoluția noastră, de evoluția adversarilor, dar și de arbitraj, pentru că arbitrajul face parte din fotbal. A făcut diferența pentru că în acel moment era 1-0, după câteva minute se dă penalty și acel episod a schimbat meciul. Golul de 1-1 a fost ca un pumn în față pentru noi și după câteva minute s-a făcut 2-1. Apoi am egalat, dar după aceea am greșit, e responsabilitatea noastră și au făcut 3-2. Apoi, am presat și am forțat, dar nu am mai reușit să înscriem. Arbitrajul a fost unul dintre elementele care au dus la acest rezultat“, a mai spus Constantino.

„Ce pot să le spun jucătorilor?”

„Ce pot să le spun jucătorilor? Am avut 20 de șuturi, am avut posesie, am atacat, ce pot să spun după un astfel de meci? Trebuie să reparăm greșelile din apărare. De două săptămâni lucrez cu linia defensivă, trebuie să muncim. Dacă primim 2.5 goluri pe meci e o problemă, asta e media unei echipe din coada clasamentului, nu de la mijloc. Sunt nervos din cauza rezultatului, nu vrem să pierdem. În următoarele meciuri, trebuie să înscriem. Dacă UTA ar fi avut ocaziile pe care le-am avut noi astăzi, ar fi marcat zece goluri, nu două“, a încheiat Giovanni Constantino.

Citește și: FCU Craiova – UTA Arad 2-3 | Eforturi mari, fără puncte pentru trupa lui Constatino

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS