23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU Craiova – Hermannstadt | Puncte râvnite de ambele echipe

FCU Craiova – Hermannstadt | Puncte râvnite de ambele echipe

FCU Craiova și AFC Hermannstadt se întâlnesc vineri, de la ora 18.00, în Bănie, într-un meci din cadrul etapei a 12-a din Superligă.

Descoperă oferta Superbet pentru partida cu Hermannstadt!

Confruntarea va fi arbitrată de Radu Petrescu (București). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu (București), respectiv Adrian Vornicu (Iași). Al patrulea oficial va fi Iuliana Demetrescu (Vâlcea).
Var-ul va fi asigurat de Rareș Vidican (Satu Mare) și Vlad Bîrleanu (București).
Observator CCA va fi Andrei Ioniță (București). LPF l-a desemnat supervizor pe Florin Bătrânu (Timișoara).

Florin Drăgan: „E important să fim pragmatici și să înscriem“

Antrenorul secund al FCU Craiova, Florin Drăgan, nu a trecut încă peste înfrângerea de la Cluj, dar speră ca în disputa cu Hermannstadt lucrurile să stea cu totul altfel.

„E frustrat ce s-a întâmplat la Cluj. Dacă ne uităm la cifre vedem că toți cei patru mijlocași centrali au procentajul paselor reușite de peste 94%, șuturi la poartă la fel, 14-9 pe poartă. Noi nu am înscris deloc,iar ei au șutat de patru ori și au înscris de două. Până la urmă ăsta este CFR Cluj. Noi ne-am gândit să schimbăm sistemul, să echilibrăm situația la mijlocul terenului, pentru că și ei au jucat cu patru. Eu zic că i-am dezechilibrat, mingea a stat la noi undeva 67%-33%. Am avut și noi ocaziile noastre, dar, din păcate nu am reușit să marcăm. Și cu Galați la fel a fost“, a spus Drăgan.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Ne așteaptă o partidă dificilă, cum sunt toate partidele din Superligă. Întâlnim o echipă care are doar două înfrângeri, este echilibrată, a înscris 16 goluri și a primit doar 13, cu un antrenor bun, cu un joc elaborat și care se apără destul de bine. Sperăm din tot sufletul să obținem a cincea victorie, ăsta este obiectivul. Avem nevoie de puncte, trebuie să egalăm Sibiul, să venim la 15 puncte, lângă ei și apoi să pregătim următorul meci cu mare atenție.

Pauza e binevenită, pentru că putem să punem la punct anumite lucruri. Atmosfera de la echipă e ok, e bună, pentru că noi știm că am făcut și lucruri bune, chiar dacă am pierdut ultimele două partide. Suntem încrezători că putem învinge Sibiul. Pentru noi e important să fim pragmatici și să însriem“, a completat secundul lui Paul Răducan.

Lacroix, optimist

Din rândul jucătorilor lui FCU Craiova, Leo Lacroix, s-a arătat optimist.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Am muncit toată săptămâna pentru acest obiectiv (victoria – n.r.). Știm că își doresc și fanii un rezultat bun și asta ne dorim și noi. Fiecare meci are povestea lui. La Cluj a fost un meci dificil, în care a trebuit să stăm compact, dar am primit gol, apoi am revenit și am reacționat. Trebuie să nu mai repetăm greșelile și să încercăm să ne facem jocul. Dacă vom câștiga cele trei puncte, pauza competițională va fi binevenită. Vom fi mai relaxați la antrenamente și putem pregăti în liniște ce urmează“, a declarat fundașul francez.

Măldărașanu: „Sunt convins că vom marca“

De partea cealaltă, tehnicianul lui AFC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, știe cum poate obține un rezultat pozitiv în Bănie.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Suntem conștienți că avem un meci dificil, cu o echipă bună a campionatului, cu jucători cu o calitate foarte mare. Echipa are un profil foarte ofensiv și va trebui să ne apărăm perfect. Rezultatele din trecut spun că FCU este imprevizibilă și dacă prind o zi bună poate înscrie foarte multe goluri. În atac stăm destul de bine, avem mereu situații de gol și sunt convins că vom marca. Totul depinde și de forma de moment, dar este important ca băieții să dea totul. Ar fi senzațională să terminăm acest program încărcat cu o victorie“, a afirmat Măldărășanu.

Superliga, etapa 12

Vineri, 6 octombrie – ora 18.00: FCU Craiova – AFC Hermannstadt, ora 21.00: Rapid – Poli Iaşi.
Sâmbătă, 7 octombrie – ora 14.00: Petrolul Ploieşti – UTA Arad, ora 18.45: FC Voluntari – Universitatea Craiova, ora 21.30: FC Botoşani – FCSB.
Duminică, 8 octombrie – ora 16.00: Oţelul Galaţi – Farul Constanţa, ora 21.30: Dinamo Bucureşti – CFR Cluj.
Luni, 9 octombrie – ora 21.00: U Cluj – Sepsi.

Clasament: 1. FCSB 26 puncte (golaveraj 24-11), 2. CFR Cluj 25 (24-11), 3. „U“ Craiova 21 (19-10), 4. Rapid 19 (22-12), 5. Hermannstadt 15 (16-13), 6. Petrolul 15 (14-13), 7. Farul 15 (15-16), 8. Oţelul 14 (10-9), 9. FCU 12 (19-22), 10. Sepsi 12 (11-14), 11. U Cluj 12 (16-20), 12. Iaşi 11 (11-15), 13. Voluntari 11 (15-23), 14. UTA 9 (8-14), 15. Dinamo 8 (7-19), 16. Botoşani 6 (11-20).

Citește și: FC Voluntari – „U“ Craiova | Dragoş Bon şi Alex Mitriţă au prefaţat disputa din Ilfov (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS