21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova începe aventura în Youth League (VIDEO)

Universitatea Craiova începe aventura în Youth League (VIDEO)

-

Campioana României de la Liga de Tineret, Universitatea Craiova, se pregăteşte pentru debutul în UEFA Youth League. „Leuţii“ Ştiinţei vor întâlni miercuri, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, echipa similară a clubului Partizan Belgrad.

Disputa va fi arbitrată de o brigadă din Republica Moldova. Aceasta este compusă din centralul Ion Orlic şi asistenţii Anatolie Basiul, respectiv Ghennadi Lisita. Al patrulea oficial va fi românul Iulian Călin.

Despre această primă bătălie cu sârbii, din turul 1, au vorbit astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul CCJ al Universităţii Craiova, Lucian Pretorian, antrenorul Ştefan Florescu şi fotbalistul Robert Lăpădătescu. Cu toţii s-au arătat bucuroşi de faptul că au ocazia să arate ce pot în această Ligă a Campionilor destinată juniorilor şi speră, evident, într-o calificare. VEZI VIDEO!

Meciul nu se vede la tv, ci doar pe stadion

Oficialii clubului au explicat faptul că acest meci din Youth League nu va fi transmis în direct de nicio televiziune şi nu va fi live nici pe internet, conform regulamentelor UEFA în vigoare. Astfel suporterii care vor să-i vadă la lucru pe puştii lui Ştefan Florescu trebuie să vină la stadion. În acest sens, conducerea Ştiinţei a decis că biletul achiziționat pentru jocul cu cei de la Botoșani facilitează accesul și la partida cu Partizan din Youth League. De asemenea, abonații clubului Universitatea Craiova au acces la meciul european în baza cardului emis.

Biletele pot fi achiziționate de la magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul” şi de la parteneri. În ziua meciului se vor găsi la casele de bilete situate la Sala Polivalentă. Prețurile tichetelor: Peluza Nord – 5 RON, Tribuna a II-a – 10 RON, Tribuna I – 20 RON, Tribuna VIP – 30 RON.

Citeşte şi: LPF a anunţat echipa etapei a 11-a. Ştiinţa a dat trei „lei“ în formula ideală!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS