2.8 C
Craiova
sâmbătă, 9 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbal18 echipe la startul „Olimpiadei de fotbal“

18 echipe la startul „Olimpiadei de fotbal“

-

Consiliul Judeţean (CJ) Dolj organizează, prin intermediul CSJ Ştiinţa „U“ Craiova şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, cea de-a doua ediție a competiției sportive „Olimpiada de fotbal“. Întrecerea a debutat duminică, în comuna Ișalnița, iar la start s-au prezentat echipe care provin de la școlile gimnaziale din județ. De menţionat faptul că toți participanții beneficiază de mingii și echipamente de joc prin sprijinul acordat de CJ Dolj.

„18 echipe s-au prezentat, duminică, la prima oră a dimineții, pentru prima etapă a concursului, pe stadionul din comuna Ișalnița. Toți jucătorii au primit din partea Consiliului Județean Dolj echipamente sportive. Fiecare echipă a primit câte două mingi pentru a avea tot ce este necesar pe parcursul meciurilor disputate.
Norocul a fost chiar de partea echipei gazdă, elevii Școlii gimnaziale din Ișalnița fiind cei care au câștigat prima etapă. Olimpiada de Fotbal este o campanie la care țin în mod special, o campanie a Consiliului Județean Dolj care este menită să încurajeze sportul, mișcarea și să fie o oportunitate de descoperire a talentului din școală. Mult succes tuturor participanților! Cei mai buni să câștige!”
, a declarat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Prima ediție a competiției „Olimpiada de fotbal” a fost câștigată de Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu“ Craiova. În etapa finală s-au calificat atunci alte cinci echipe: Școala Gimnazială Cerăt (ocupanta poziției a doua), Școala Gimnazială Bucovăț și Școala Nr. 1 Dăbuleni (ambele clasate pe locul al treilea), Liceul Teoretic „Gheorghe Vasilichi“ Cetate și Școala Gimnazială „Eliza Opran“ Ișalnița.

Citește și: Dănuţ Lupu merge la puşcărie! Vezi ce condamnare a primit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit actorul Ryan O’Neal, starul din „Love Story“

Actorul american Ryan O'Neal, cunoscut pentru rolurile din filmele...

ȘTIRI GdS