0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalDănuţ Lupu merge la puşcărie! Vezi ce condamnare a primit!

Dănuţ Lupu merge la puşcărie! Vezi ce condamnare a primit!

Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv, astăzi, de Curtea de Apel Bucureşti la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Decizia instanţei vine după ce fostul fotbalist a fost prins conducând fără permis, informează Agerpres. Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul lui Lupu şi a menţinut decizia de condamnare aplicată în luna februarie de Judecătoria Cornetu.

Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, fără succes. Apoi a fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022. A fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. S-a ţinut cont că Dănuţ Lupu mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

„În primul rând, regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur şi simplu, mă duceam la spital. Îmi era rău şi martorii au declarat acelaşi lucru. Acum, ştiţi cum e în viaţă, chiar dacă faci anumite greşeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei, e greşeala mea. Nu aş schimba nimic, pentru că eu cred că sănătatea fiecărui om e mai importantă ca orice“, declara la acea vreme Dănuţ Lupu pentru ziarul Gândul.

Citește și: „U“ Craiova – FC Botoșani 5-1 | Dragoș Bon: Trebuia să câștigăm!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS