22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR Cluj - FCU Craiova | Dorință mare de ambele părți

CFR Cluj – FCU Craiova | Dorință mare de ambele părți

CFR Cluj și FCU Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 21.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a din Superligă.

Descoperă oferta Superbet pentru partida cu CFR Cluj!

Disputa din Gruia va fi arbitrată de Andrei Florin Chivulete (București). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenții Sebastian Gheorghe (Suceava) și Andrei Constantinescu (București). Al patrulea oficial va fi Mircea Arlean (Arad).

CCA l-a desemnat observator pe Sorin Boca (Iași). LPF l-a numit supervizor pe Octavian Goga (Brașov).

LPF: „Avantajul terenului propriu“

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a oferit câteva cifre interesante înaintea acestei bătălii.

Clujenii au pierdut în runda precedentă, 3-1 pe terenul Rapidului, insuccesul oprind o serie cu patru victorii la rând în campionat. De partea cealaltă, oltenii au continuat şi în această parte de campionat evoluţiile oscilante din ediţia precedentă, în dreptul lor fiind consemnate patru succese şi șase înfrângeri.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus clujenii, iar o partidă s-a terminat cu victoria oltenilor.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României: 7 noiembrie 2022, CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1, goluri marcate de R. Janga, Cr. Manea, E. Yeboah, respectiv G. Ganea.

Mediile de vârstă:
CFR Cluj – 25 ani şi 10 luni.
FCU Craiova – 23 ani şi 11 luni.

26 de jucători a utilizat CFR în cele nouă jocuri disputate de clujeni în ediţia curentă, dintre care 14 au contribuit la reuşitele ardelenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.

Gruparea craioveană este echipa care s-a bazat pe cei mai puţini jucători, doar 21, dintre care opt au bifat prezenţe în toate cele 10 etape.

Ardelenii vor toate punctele

Dacă reprezentanții echipei FCU au preferat să tacă înaintea acestei partide, CFR Cluj și-a respectat blazonul și a organizat o conferință de presă. Antrenorul Andrea Mandorlini revine pe bancă după o suspendare și speră ca echipa sa să practice un fotbal bun și să câștige toae punctele.

„Nu știu dacă a contat că nu am fost pe bancă, dar ce s-a întâmplat la Rapid sigur nu a fost frumos. Ne așteaptă un meci dificil cu Craiova și trebuie să fim bine. Știu că este o echipă care a schimbat câțiva antrenori, dar că are calitate. Are mulți jucători străini valoroși. Trebuie să fim atenți, pentru că va fi un meci greu. Nu știu exact cum va fi desfășurarea jocului, dar noi trebuie să fim prezenți în joc mai mult decât o repriză. Trebuie să gestionăm mai bine meciul.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Victoria este importantă pentru noi, pentru că vrem să dăm continuitate succesului din Cupă, de la Alexandria, apoi ne așteaptă și meciul cu Sepsi. Vom lua meci cu meci, pentru că urmează play-off-ul, un alt campionat, și ne dorim să creștem și să câștigăm cât mai multe meciuri. Cred că este un campionat echilibrat.

Mă aflu la un club important din România și consider că este un club care merită mai mult respect. Nu cred asta (că echipa sa joacă mai bine acasă, decât în deplasare – n.r.). Cred că jucăm bine și afară. Suntem o echipă care reușim să ne creăm multe ocazii, însă la nivel defensiv nu am fost foarte bine și trebuie să îmbunătățim lucrurile. Fiind două săptămâni cu meciuri din 3 în 3 zile e greu să lucrezi, pentru că principalul obiectiv ste să recuperezi jucătorii. După această pauză sper să revenim la ciclul normal și să ne pregătim mai bine și din punct de vedere specific“, a declarat Andrea Mandorlini.

Și Ajeti vrea victoria

Din rândul jucătorilor de la CFR Cluj, Arlind Ajeti, a punctat că doar victoria îl mulțumește.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Abia am terminat meciul din Cupă, cu Alexandria, și obiectivul nostru este să câștigăm și următorul meci. Ne focusăm pentru fiecare joc. Acum o vom analiza pe FCU Craiova și trebuie să fim pregătiți pentru partidă. Desigur că avem nevoie de o victorie. Fiecare meci este important. Avem calitate, e un club mare, avem tot ce ne trebuie pentru a câștiga. E o distanță mică față de primul loc și fiecare punct contează“, a spus Ajeti.

Citește și: „U“ Craiova – FC Botoșani | Victoria, obligatorie pentru olteni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS