14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘi Cârțu a avut dureri de cap după remiza cu CS Tunari

Și Cârțu a avut dureri de cap după remiza cu CS Tunari

Fostul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu, a folosit cuvinte dure la adresa jucătorilor care au evoluat în remiza din Cupa României, 1-1 cu CS Tunari. „Sorinaccio“ a fost critic și la adresa terenului de joc, fiind bucuros că n-au apărut accidentări.

„Pe un asemenea teren plusul tehnico-tactic se anulează și este hazard, foarte mult hazard. Dovadă este și greșeala de lovire a balonului a lui Badelj. Noi am dat gol pe o lovitură liberă deviată de Markovic. Un joc al hazardului pe teren. Sunt consternat să văd așa ceva, un teren din care iese praf când pui frână, te oprești sau dai în minge. Nu știu dacă trebuia să aibă loc sau nu, dar era greu de jucat, sub orice critică. Pe ce teren s-a jucat, plusul tău tehnico-tactic e zero. Este o luptă cu adversarii, dueluri 1 la 1“, a spus Sorin Cârțu, la o emisiune găzduită de Fanatik.

Și-a amintit de Ocna Mureș

Sorin Cârțu a subliniat că rezultatul înregistrat de Universitatea Craiova pe terenul celor de la CS Tunari este comparabil cu cel înregistrat de olteni în sezonul trecut, tot în Cupa României, în deplasare cu Ocna Mureș, scor 1-1.

„E un rezultat la fel de slab cum a fost ăla cu Ocno Mureș și care a atârnat atât de greu în clasamentul final. Să vedem cât poate să facă treaba asta, are cu UTA Arad în deplasare și cu Farul acasă“, a mai spus fostul președinte al Universității Craiova.

„Cum a fost terenul este bine că nu au jucat Bancu sau Mitriță și am văzut că toți au ieșit bine. Să faci o entorsă era așa de ușor în alergare și contact cu adversarul. Am jucat pe multe terenuri și mi s-au întâmplat multe în carieră. Erau și rezultate de tipul acesta sau puteai să și câștigi.
Spectacol nu era în niciun caz, cum a fost și astăzi. Când programezi un meci pe un asemenea teren nu poți să te gândești și la spectacol. Singurul lucru pe care trebuia să îl facem era să nu greșim“
, a conchis Cârțu.

Citește și: Nici Bon nu-și iartă jucătorii: „Un rezultat care nu ne face cinste“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS