23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNici Bon nu-și iartă jucătorii: „Un rezultat care nu ne face cinste“

Nici Bon nu-și iartă jucătorii: „Un rezultat care nu ne face cinste“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Dragoș Bon, și-a criticat elevii lui remiza rușinoasă de la Tunari, din prima etapă a grupe D din Cupa României. Tehnicianul a inclus în discursul său și starea deplorabilă a gazonului.

Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situații. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar fotbalul este făcut pentru spectacol și dacă vom juca pe astfel de stadioane… Nu vreau să caut scuze, felicit echipa din Tunari, dar dacă spectatorilor le plac astfel de meciuri… Eu cred că suntem departe. În 2023… Ne mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred așa ceva. Despre noi, e clar că nu avem concentrare. Continuăm să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne vom trezi repede, e foarte grav“, a spus Dragoș Bon, la Digi Sport.

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci cu o altă codașă, de data aceasta cea din Superligă: FC Botoșani. Disputa cu moldovenii este programată duminică, de la ora 15.00.

Citește și: Cupa României | CS Tunari – „U“ Craiova 1-1. „Leşinaţii“ lui Papură s-au făcut de râs

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS