23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReghecampf a debutat cu o înfrângere ruşinoasă la Al-Tai

Reghecampf a debutat cu o înfrângere ruşinoasă la Al-Tai

Plecat la Al-Tai pentru bani, fostul antrenor al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a debutat cu o înfrângere importantă şi ruşinoasă pe banca formaţiei din Arabia Saudită. Mai exact, Al-Tai a fost eliminată din Cupa Regelui de o echipă din liga secundă! Al-Faisaly s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, în primul tur al competiţiei (şaisprezecimi).

Primul gol al partidei a fost marcat de fostul golgheter al lui FC Argeș, Arnold Paul Garita (’54). Rezultatul final a fost stabilit de Joy-Lance Mickels (’87).
Reghecampf a apelat din primul minut la Dugandzic, fostul atacant al Rapidului, în timp ce Cordea a fost rezervă.

Laurenţiu Reghecampf nu va avea o misiune uşoară nici în viitoarea partidă, care va conta pentru etapa a 8-a din Premier League. Al-Tai o va întâlni vineri, 29 septembrie, pe teren propriu, de la ora 18.00, pe Al Nassr, formaţie la care evoluează starul portughez Cristiano Ronaldo.
În campionat, Al-Tai ocupă locul 12, cu doar 7 puncte. Primele poziţii sunt ocupate în ordine de Al-Ittihad (18 puncte), Al-Hilal (17), Al-Taawon (16), Al-Ettifaq (16), Al Nassr Riyadh (15), Al Ahli (15), etc.

Citeşte şi: Cupa României | Dragoş Bon şi Marian Danciu au prefaţat meciul cu CS Tunari (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS