14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României | Dragoş Bon şi Marian Danciu au prefaţat meciul cu CS Tunari (VIDEO)

Cupa României | Dragoş Bon şi Marian Danciu au prefaţat meciul cu CS Tunari (VIDEO)

-

Universitatea Craiova este pregătită să debuteze în noua ediţie a Cupei României, care se desfăşoară, la fel ca şi anul trecut, într-un format controversat. Alb-albaştrii vor întâlni miercuri, de la ora 16.15, pe stadionul „Arsenal“, pe CS Tunari, penultima clasată din Liga 2. Partida din Ilfov contează pentru prima etapă din Grupa D. A fost prefaţată de antrenorul principal al oltenilor, Dragoş Bon, şi tânărul mijlocaş Marian Danciu. Ambii au subliniat ideea că Ştiinţa nu are decât varianta victoriei, având toate atuurile de partea sa, numai că fotbaliştii Universităţii Craiova trebuie să confirme aşteptările pe teren. Spunem asta amintindu-ne rezultatele nefaste din ediţia trecută a Cupei României. VEZI VIDEO!

Disputa de la Tunari va fi arbitrată de George Cătălin Roman (Timişoara), ajutat de asistenţii Nicuşor Marin (Suseni), respectiv Ioan Daniel Humita (Armeniş). Al patrulea oficial va fi Mihai Motan (Târgovişte). Observator din partea CCA a fost numit Marcel Savaniu (Satu Mare). FRF l-a indicat delegat de joc pe Mihai Duras (Bucureşti).

Citeşte şi: Cupa României | Programul meciurilor din prima etapă a fazei grupelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Minor judecat în mai multe dosare penale, condamnat pentru...

Judecătoria Craiova a dispus internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de 3 ani a unui minor de 17 ani, din Craiova, recidivist, acuzat de furt calificat. În acest dosar, minorul a fost acuzat că a încercat să fure dintr-un magazin şi a sustras două maşini de tuns dintr-o frizerie. Numai în 2023, acelaşi minor a fost deferit justiţiei în alte şase dosare penale. În toate dosarele este acuzat de comiterea a zeci de infracţiuni de furt calificat, cele mai multe fiind spargeri de autoturisme şi magazine.

ȘTIRI GdS