22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPaul Răducan: „A fost un rezultat de egalitate, care reflectă realitatea“

Paul Răducan: „A fost un rezultat de egalitate, care reflectă realitatea“

FCU Craiova a plecat neînvinsă de pe Arena Naţională, remizând, 1-1, cu Dinamo, în prima etapă din Grupa C a Cupei României. „Câinii“ au deschis scorul prin Costin Amzăr (’18), iar Yassine Bahassa a restabilit egalitatea dintr-un penalti (’66).

La finalul întâlnirii, Paul Păducan, noul antrenor al echipei lui Mititelu, s-a declarat mulțumit cu rezultatul final.

„În prima repriză, adversarii noștri au avut un joc sensibil mai bun. La pauză am reglat situația prin unele schimbări, iar în repriza a doua cred că puteam să și câștigăm. A fost un rezultat de egalitate, care reflectă realitatea. La pauză le-am zis că se poate și am făcut două schimbări. În partea dreaptă a coborât Radu Negru și a reglat situația, iar la mijlocul terenului a reintrat Vlad Achim. Cupa României este un trofeu și ne-ar onora (dacă l-am câștiga – n.r.). Vom lupta cu toată seriozitatea și sunt convins că vom merge până la capăt. Am vrea să ajungem în finală. Cine nu ar vrea să ajungă în finala unui trofeu național? Sigur, până atunci mai este cale lungă. Trebuie să acordăm foarte mare atenție acestei competiții“, a spus Răducan, la Digi Sport.

Acesta speră ca FCU să facă un joc bun şi în Ardeal, contra echipei CFR Cluj, în etapa a 11-a din Superligă: „În joc sunt cele 3 puncte puse de care avem nevoie. Etapa următoare, cu CFR Cluj, vom fi la dublu din punct de vedere al motivației. Nu vrem să pierdem! Sunt convins că împreună vom reuși un rezultat pozitiv la Cluj”.

Ovidiu Burcă: „M-au mulţumit toate“

De partea cealaltă, tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a subliniat evoluția bună a elevilor săi, dar s-a declarat nemulţumit de modul cum a fost tratată faza din care s-a dictat penaltiul.

„Am luat un gol stupid. Concluziile sunt că jocul nostru e în creștere, rezultatul e foarte important. Am făcut un meci solid, ne-am creat ocazii, am avut inițiativa. M-au mulțumit toate, mai puțin unele momente de joc când n-am controlat partida așa cum am vrut. Dar sunt lucruri la care mai trebuie să lucram. Am avut reacție, am avut câteva ocazii, dar nu avem claritatea pe care mi-aș dori-o eu. Prea multă precipitare. Trebuie să fim mai linistiți. Probabil că îi apasă și pe ei faptul că n-am învins de mult, dar trebuie să rămanem calmi. Pentru asta e nevoie de răbdare. A fost un meci bun, plăcut spectatorilor. Din păcate, lumea n-a fost pe deplin mulțumită, pentru că n-am câștigat. E o grupă accesibila, eu cred că echipa s-a prezentat destul de bine”, a spus Burcă.

Citește și: Cupa României | Programul și rezultatele meciurilor din prima etapă a fazei grupelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS