0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia U21 va juca în Giuleşti şi la Sibiu partidele cu Armenia şi Finlanda

România U21 va juca în Giuleşti şi la Sibiu partidele cu Armenia şi Finlanda

Selecţionata de tineret a României întâlneşte echipele similare ale Armeniei în 13 octombrie (Stadion Giuleşti din Capitală, ora 20:30) şi Finlandei, la 17 octombrie (Stadion Municipal din Sibiu, ora 18:00) în cadrul preliminariilor Campionatului European U21 din 2025.

Echipa naţională de tineret a României va disputa aceste două partide din preliminariile Campionatului European Under-21 din 2025 pe stadioanele Giuleşti, din Capitală, respectiv Municipal, din Sibiu. Anunţul a fost făcut de către Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul său oficial.

Acestea sunt primele meciuri de pe teren propriu ale selecţionatei conduse de Daniel Pancu în noua campanie de calificare, după înfrângerea suferită în deplasare în partida de debut cu Albania, scor 2-3.

FRF anunţă că „tricolorii” Under-21 vor disputa în condiţii speciale meciul de pe teren propriu, cu Armenia, programat la 13 octombrie (ora 20:30), pe Stadionul Giuleşti. Mai exact, din cauza unei sancţiuni a UEFA, capacitatea arenei va fi redusă cu 50%.

Echipa naţională Under-21 a României face parte din Grupa E a preliminariilor alături de Albania, Elveţia, Muntenegru, Finlanda şi Armenia.

Citeşte şi: UEFA ne-a sacţionat după „episodul“ cu Kosovo: o etapă suspendare + amendă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS