17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | ACSO Filiași, perdantă din nou la Severin (VIDEO)

Liga 3 | ACSO Filiași, perdantă din nou la Severin (VIDEO)

-

ACSO Filiași nu a reușit să răzbune eliminarea din Cupa României, pentru că a pierdut, scor 1-3, în fața formației Viitorul Șimian, partida din cadrul etapei a 4-a din Liga 3, seria 7. În ciuda scorului final, jocul a fost controlat în mare parte de trupa lui Victor Naicu și Cosmin Fruntelată.

Filieșenii au deschis scorul prin Daniel Rogoveanu, care a transformat superb o lovitură liberă de la 18 metri (’45, 0-1).

Tot doljenii au fost aproape de golul doi, dar Alex Cioablă, aflat la debut, a irosit o lovitură de la 11 metri obținută de Rogoveanu (’60).
Mai mult, Cioablă a căzut pradă nervilor și a primit cel de-al doilea cartonaș galben, fiind eliminat în minutul 75, la doar 30 de minute după ce intrase pe teren.

În superioritate numerică, mehedințenii au izbutit egalarea prin Adrian Malacu (’76, 1-1), apoi au mai punctat prin Cosmin Raicovici (’83, 2-1) și Blanchard (’89, 3-1).

Vezi rezumatul video și declarațiile de la final!

Viitorul Șimian: Bunea – Curea, Malacu, Nețoiu, Hondorocu, Tărăbic, Rupa, Ciutică, Trip, Trancă, Eshun. Au mai intrat: Blanchard, Toader, Croitoru, Raicovici. Antrenor: Alexandru Stoica.

ACSO Filiași: Găgeatu – Oprea, Dina, Stăiculescu, Calu, Scuturoiu, Dobre, Rogoveanu, Vîlcică, Al. Vulpe, Fotescu. Au mai intrat: Armășelu, Cioablă, R. Petre, S. Popa. Antrenor: Victor Naicu.

Citește și: Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1, în imagini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Focul le-a mistuit casa, dar oamenii cu suflet le...

Lovită de necaz, o familie din Mehedinți, rămasă fără...

ȘTIRI GdS