9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Universitatea II Craiova luptă pentru puncte la Lupac

Liga 3 | Universitatea II Craiova luptă pentru puncte la Lupac

S-a terminat cu jocurile amicale pentru Universitatea II Craiova. Din acest sfârşit de săptămână se joacă pe puncte la Liga 3, iar „bătăliile“ din seria 7 se anunţă extrem de disputate. Echipa secundă a Ştiinţei va evolua sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul echipei Voinţa Lupac. Antrenorul „satelitului“, Corneliu Papură, are aşteptări mari de la „leuţii“ săi.

„Ca la orice debut, sperăm să fim la turaţie maximă, dar e destul de complicat. Spun asta pentru că noi venim cu o altă generaţie de jucători. Să vedem cum se vor comporta pe acest început de campionat, la un meci oficial. Rolul nostru este să promovăm tinerii. A fost o perioadă încărcată de pregătire destul de greu de gestionat, ţinând cont că am avut jucători care au plecat la loturile naţionale, iar alţii se mai antrează şi cu prima echipă. Încercăm să gestionăm cât mai bine situaţia şi să-i aducem la ora jocului pe toţi la o formă fizică şi psihică foarte bună. Aşteptări avem tot timpul. Ne dorim mult de la ei şi sperăm că vor progresa foarte mult, astfel încât să poată face faţă la primul eşalon atunci când sunt solicitaţi. Ăsta este obiectivul nostru“, a declarat Corneliu Papură.

Acesta a comentat şi trecerea din seria 6, unde a evoluat Universitatea II Craiova în sezoanele trecute, în seria 7: „Sunt multe necunoscute în această serie, dar nu cred că nivelul Ligii 3 diferă foarte mult de la o serie, la alta. Vom vedea la faţa locului ce ne aşteaptă. Aşa a decis FRF, ne conformăm“.

Liga 3 – seria 7, etapa 1:

Vineri, 25 august – ora 18.00: Gilortul Târgu Cărbuneşti – Ghiroda şi Giarmata Vii.
Sâmbătă, 26 august – ora 18.00: CSO Turceni – FCU II Craiova, Jiul Petroşani – Viitorul Şimian, Voinţa Lupac – Universitatea II Craiova, ACSO Filiaşi – CSM Deva.

Citeşte şi: Liga 3 | ACSO Filiaşi – Cetate Deva, un meci de care pe care

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS