17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalManchester City, ofertă de 70 de milioane de lire sterline pentru Lucas Paqueta (West Ham)

Manchester City, ofertă de 70 de milioane de lire sterline pentru Lucas Paqueta (West Ham)

Manchester City, campioana en titre a Angliei, a făcut o ofertă de 70 de milioane de lire sterline (circa 80 de milioane de euro) pentru transferul internaţionalului brazilian Lucas Paqueta de la rivala West Ham United. Spre surprinderea „cetăţenilor“, „ciocănarii“ au refuzat-o, informează publicaţia Globo Esporte, citată de Agerpres.

În vârstă de 25 de ani, Lucas Paqueta a fost recrutat de West Ham United în 2022. A venit de la formaţia franceză Olympique Lyon în schimbul sumei de 50 de milioane de lire sterline.

Mijlocaşului ofensiv brazilian, al cărui contract cu clubul londonez este valabil până în 2027, a înscris 5 goluri şi a oferit 7 assist-uri în 41 de meciuri disputate pentru West Ham United pe parcursul sezonului trecut, în toate competiţiile.

Lucas Paqueta a pasat decisiv la golul victoriei lui West Ham United în finala competiţiei Europa Conference League, marcat de Jarrod Bowen împotriva italienilor de la Fiorentina (2-1).

Conform sursei citate, conducătorii lui West Ham aşteaptă o ofertă îmbunătăţită din partea omologilor de la Manchester City pentru a renunţa la serviciile fotbalistului brazilian, foarte apreciat de suporterii echpei londoneze.

Citeşte şi: Jasmin Kurtic: „Negocierile au fost foarte rapide. Sunt 100% pregătit şi pot juca!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS