20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | FCU Craiova s-a impus categoric cu ACSO Filiaşi

Amical | FCU Craiova s-a impus categoric cu ACSO Filiaşi

FCU Craiova s-a impus de o manieră categorică, scor 5-1 (4-1), în partida amicală susţinută astăzi, pe teren propriu, în faţa formaţiei ACSO Filiaşi. Golurile învingătorilor au fost marcate de Chiţu, Bauza (2), Bahassa (penalti) şi Marin Ilie. Pentru formaţia de Liga 3 a înscris Daniel Rogoveanu (penalti).

Antrenorul Nicolae Dică a folosit echipa bună şi a rulat toţi jucătorii.

De partea cealaltă, tehnicianul echipei ACSO Filiaşi, Victor Naicu, a început meciul cu următorul unsprezece: Găgeatu – Calu, Dina, Dobre, Tudor – Rogoveanu, Vulpe, Stăiculescu – Manolache, Fotescu, Scuturoiu. Pe parcurs a mai apelat la: Constantinescu – Vîlcică, Tudoroiu, Albu, Florea, Udrea, Popa, Oprea.
„Când joci cu o echipă de Liga 1 e mai greu. A fost un test util, am răspuns invitaţiei, dar valoarea e vizibilă. În plus, ei sunt în plin campionat, iar noi suntem la începutul pregătirii. Consider că a fost un antrenament util şi sperăm să ne mai invite la astfel de jocuri“, a declarat Victor Naicu.

FCU Craiova, echipă care nu a obţinut niciun punct în cele trei etape scurse din Superligă, va evolua sâmbătă, de la ora 18.30, în Moldova, cu FC Botoşani.

La rândul său, ACSO Filiaşi a bifat astfel cel de-al treilea joc de verificare. În primele două a dispus de FCU II Craiova cu 4-1 şi a remizat, 2-2, cu Viitorul Şimian. Pentru elevii lui Victor Naicu urmează un test cu echipa a doua a clubului Universitatea Craiova. Testul cu „satelitul“ Ştiinţei este programat miercuri, de la ora 10.00, pe stadionul „Orăşenesc“ din Filiaşi.

Citeşte şi: Cu „Popică“ începe echipa etapei! Ştiinţa a mai dat un „leu“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS