14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR Cluj - „U“ Craiova | Laurenţiu Reghecampf, optimist înaintea deplasării în Gruia

CFR Cluj – „U“ Craiova | Laurenţiu Reghecampf, optimist înaintea deplasării în Gruia

-

Abia numit la cârma echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf trebuie să pregătească deja un prim meci extrem de important. Ştiinţa o va întâlni pe CFR Cluj, duminică, de la ora 21.30, în Gruia, iar optimismul nu-i lipseşte noului antrenor.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CFR Cluj!

„Este un meci foarte important pentru noi. Cred că este un meci de referinţă, în care noi putem să arătăm ce ne dorim în acest an. Nu sunt foarte multe lucruri de schimbat. Nici nu am timpul necesar să fac aceste lucruri. Încerc, prin discuţii cu jucătorii şi prin antrenamente, să punem la punct anumite chestii. Nu am ce comenta şi nu am ce reproşa nimănui nimic. Am fost conştient de faptul, când am preluat această funcţie, că vor fi anumite lucruri pe care trebuie să le reglezi. Este meseria mea şi mă bucur că avem parte de un meci important duminică. Îl vom pregăti bine şi ne dorim foarte mult să-l câştigăm“, a spus Reghe.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Acesta nu consideră că este un avantaj sau un dezavantaj că Universitatea Craiova o întâlneşte acum pe CFR Cluj. Asta ţinând cont că gruparea ardeleană, pe lângă numeroasele schimbări din lot, este angrenată în această perioadă şi în cupele europene.

„Oricând joci cu CFR Cluj este un meci dificil. Nu contează că joci acum sau mai târziu. Este o echipă care a câştigat foarte mulţi ani la rând campionatul, are jucători cu multă experienţă şi au mai fost aduşi şi alţii. Va trebui să pregătim foarte bine meciul! Trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte bun, pentru că altfel nu va fi posibil să câştigăm în Gruia“, a comentat tehnicianul Ştiinţei.

„Avem un lot destul de bun, competitiv“

În privinţa lotului pe care l-a găsit la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf s-a declarat mulţumit de ceea ce a găsit. Întrebat de noi transferuri, Reghe a anunţat că vor mai veni cu doi jucători, un număr 8 şi un număr 10.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„E un colectiv pe care îl cunosc foarte bine. Jucătorii noi au adus un plus de valoare. Avem un lot destul de bun, competitiv. Au fost aduși jucători cu experiență şi cred se pot descurca în momentele dificile ale unui campionat. Presiunea este foarte mare. Mitriță este un jucător foarte important. Ştim calitățile lui și ce poate face pentru echipă, dar pe lângă el mai sunt foarte mulți jucători la Universitatea Craiova. Pentru mine este importantă echipa, eu vreau un grup și nu există un singur jucător. Mitriță este o excepție, dar mai vreau să văd un Ivan, un Screciu, un Baiaram, jucători care pot face diferența în momente dificile”, a subliniat antrenorul.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„O să încercăm să mai aducem unul sau doi jucători pe anumite posturi în perioada următoare. Obiectivul pentru noi este foarte clar: trebuie să ne luptăm până la final pentru titlu și Cupă. Consider că avem condiții bune pentru titlu. Am o șansă foarte mare și sper să reușesc acest lucru. FCSB arată un fotbal foarte bun. Farul nu este de dat deoparte, maie este și CFR Cluj cu un nou antrenor, la fel și Rapid… O să fie o luptă în 4-5. Noi sperăm să rămânem aproape de primele locuri și să nu mai facem pași greșiți”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Superliga, etapa 3

Vineri, 28 iulie – ora 18.30: FCU – U Cluj, ora 21.30: Rapid – Botoşani.
Sâmbătă, 29 iulie – ora 18.30: Hermannstadt – UTA, ora 21.30: Oţelul – FCSB.
Duminică, 30 iulie – ora 18.30: Farul – Iaşi, ora 21.30: CFR Cluj – „U“ Craiova.
Luni, 31 iulie – ora 18.30: Petrolul – Voluntari, ora 21.30: Dinamo – Sepsi.

Clasament: 1. CFR Cluj 6 puncte (golaveraj 5-1), 2. Farul 6 (5-1), 3. FCSB 6 (5-2), 4. Rapid 4 (3-0), 5. „U“ Craiova 4 (2-0), 6. Sepsi 4 (1-0), 7. Hermannstadt 3 (3-2), 8. Voluntari 3 (3-5), 9. Petrolul 2 (2-2), 10. Oţelul 2 (1-1), 11. Botoşani 1 (2-3), 12. UTA 1 (2-4), 13. U Cluj 1 (1-4), 14. Dinamo 0 (1-4), 15. FCU 0 (1-4), 16. Iaşi 0 (1-5).

Citeşte şi: Amical | ACSO Filiaşi s-a impus categoric în faţa formaţiei FCU II Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cetăţean american dat dispărut din Craiova

Secția 6 Poliție Craiova a fost sesizată, luni seară,...

ȘTIRI GdS