14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru i-a stricat „schema“ lui Mititelu

Mihai Rotaru i-a stricat „schema“ lui Mititelu

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit, în sfârşit, pe tema fuziunii cu echipa familiei Mititelu, FCU. Asta în ideea în care patronul rivalei a lansat acest zvon, întreţinut apoi de unii oameni de fotbal din ţară. Rotaru i-a stricat „schema“ rivalului său din oraş, ştiind foarte bine că suporterii Ştiinţei nu sunt de acord să fie inclus în vreun fel în actualul proiect.

„Am citit interviul dânsului, ce să înțelegem? Din punctul meu de vedere, nu se pune problema şi nu s-a pus problema. Noi trăim prin suporteri și nu există suporteri, în afară de unul sau doi, care să spună că vom fi mai puternici dacă ne unim cu cealaltă echipă din oraș. Dacă suporterii noștri nu-și doresc asta, de ce am face-o?”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Acesta a vorbit și despre planurile de viitor ale clubului său. A punctat că vrea să facă doar un pas în spate şi să aducă şi alţi investitori, nu că renunţă, aşa cum insinuează rivalii: „Eu mi-am depus mandatul. Am mai spus-o: trebuie să regândim ceea ce înseamnă acționariatul! Nu am rezolvat această problemă! Am început să o gestionez şi sper să o rezolv, pentru că Universitatea Craiova nu trebuie să depindă de un om. Deja avem soluțiile, sunt pe masă“.

Koljic ajunge, din nou, la cuţit

Conducătorul Ştiinţei a lămurit şi problema atacantului Elvir Koljic, accidentat la încălzire, la pauza meciului du Dinamo. Din păcate, veştile sunt proaste.

„Koljic va suferi o operație mâine dimineață (vineri – n.r.). E o fisură de menisc, recuperare patru săptămâni“, a dezvăluit Mihai Rotaru.

Citeşte şi: Gică Craioveanu s-a despărţit de Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS