12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGică Craioveanu s-a despărţit de Universitatea Craiova

Gică Craioveanu s-a despărţit de Universitatea Craiova

Fostul mare fotbalist al Băniei şi al României, Gică Craioveanu, nu mai face parte din staff-ul administrativ al Universităţii Craiova. „Grande“ ocupa postul de director de imagine al Ştiinţei, iar de curând a ajuns la un acord cu finanţatorul Mihai Rotaru în privinţa întreruperii colaborării.

„De comun acord cu Mihai Rotaru am decis să închidem oficial colaborarea. Am avut o discuție cu Mihai săptămâna trecută. De la el a venit propunerea asta, nu de la mine. El mi-a zis că pot rămâne totuși alături de ei, dar nu în club. Dar în condițiile astea eu am zis că nu are rost să rămân așa. Să rămân așa ca să ce? De decor? Dacă voiam să rămân de decor mă duceam și îmi puneam o statuie în vreun muzeu. Nu, mulțumesc! Dragoste cu forța nu se poate!

Eu am vrut să se întâmple alte lucruri la Craiova, dar nu mi-au ieșit. Eu am vrut titlul. Asta îmi doresc. Nu am ieșit până acum în presă cu declarații, deoarece băieții se aflau înaintea meciului cu Dinamo. Nu am vrut să le atrag atenția pe subiectul ăsta. Am vrut să îi las să se concentreze doar pe meciul cu Dinamo. Eu voi rămâne în continuare un susținător al acestei echipe, iar lucrul ăsta îl fac pentru băieții de la Peluza Nord“, a spus Gică Craioveanu, pentru Prosport.

„Pentru Universitatea fac orice“

Gică Craioveanu a vorbit şi despre cooptarea sa în noul proiect, dar şi despre ataşamentul faţă de clubul Universitatea Craiova.

„Am un deosebit respect pentru cei de la Peluza Nord. Eu nu am avut nimic nici cu băieții de la Peluza Sud 97, deși ei m-au făcut trădător. Însă, eu nu am trădat niciodată Universitatea Craiova. Nu m-am dus să joc în viața mea la Steaua sau Dinamo. Eu în acest proiect al echipei lui Mihai Rotaru am intrat în 2013 datorită lui Corneliu Stroe. Nea Cornel m-a căutat și m-a rugat să mă alătur lor. Mi-a spus că palmaresul Universității este la ei, iar eu pentru Universitatea fac orice.

Nu am nimic cu Adrian Mititelu și nu cred că m-ați auzit pe mine să îl vorbesc public de rău. Dar acum asta este viața. Mihai mi-a propus încetarea oficială a colaborării, iar eu am acceptat. Mihai Rotaru îmi propusese o altă variantă, dar nu am vrut. Nu pot rămâne așa de formă. Le urez multă baftă băieţilor. Eu, așa cum am fost, vreau să vă spun că eu sunt cel care l-am descoperit pe Mitriță. Deși sunt convins că vor apărea alții acum să se bată cu pumnul în piept“, a mai spus Gică Craioveanu.

Citeşte şi: Mihai Rotaru face loc şi altor investitori la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS