16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – FCSB | Echipa lui Mititelu are parte de un început zbuciumat de sezon

FCU – FCSB | Echipa lui Mititelu are parte de un început zbuciumat de sezon

FCU Craiova este gata să intre în focurile noului sezon competițional al Superligii. Echipa familiei Mititelu o va întâlni duminică, de la ora 21.30, pe stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu, pe FCSB. Pe lângă faptul că întâlnește vicecampioana României, FCU nu are parte de liniște după înfrângerea juridică de zilele trecute. De altfel, Mititelu a anunțat deja că va schimba în curând numele echipei în Oltenia Craiova, dar și sigla, sperând totodată să nu-și piardă din susținători. Pentru a mai calma lucrurile, FCU are nevoie de o victorie contra FCSB-ului.

Descoperă oferta Superbet pentru partida cu FCSB!

Disputa va fi arbitrată de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu și Radu Ghinguleac și de la margine de Bogdan Dumitrache. Toți patru sunt din București! Observator din partea CCA va fi Aron Huzu, din Sibiu. Supervizor din partea LPF a fost desemnat Romulus Chihaia.

Florin Drăgan: „Suntem motivați și determinați“

Antrenorul intermar al FCU Craiova, Florin Drăgan, a declarat sâmbătă, înr-o conferință de presă, că echipa sa este capabilă de o victorie. El a punctat că obiectivul de anul acesta este participarea în play-off.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Începem un nou sezon, cu o partidă extrem de dificilă. Întâlnim poate cea mai bună echipă din România în acest moment. Îi respectăm, dar noi formăm un grup serios, o echipă competitivă, suntem motivați și determinați. Vom juca la Tg. Jiu, care este, practic, a doua noastră casă, cu un stadion plin, care ne va susține, și cu siguranță vom face tot ce ne stă în putință să ne ridicăm la un nivel bun și să câștigăm cele trei puncte. Obiectivul este clasarea în play-off“, a declarat Drăgan.

Vlad Achim: „Sperăm ca de data aceasta să ne și impunem“

Din rândul jucătorilor lui Mititelu, Vlad Achim, s-a arătat foarte optimist.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Așteptăm cu nerăbdare începerea acestui campionat. Vor veni mulți oameni la stadion și se anunță un meci frumos. Împotriva FCSB-ului am avut meciuri bune. N-am reușit să câșigăm, dar avem încredere că vom face o partidă bună. Sperăm ca de data aceasta să ne și impunem. O vicorie ar crea o stare de euforie în jurul echipei și ne-ar da speranțe mari pentru acest an. În lupta pentru titlu le văd pe Farul, FCSB și cred că suntem și noi pe acolo“, a comentat Achim.

Elias Charalambous: „Vom lupta să câștigăm primele puncte“

De partea cealaltă a baricadei, antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, nu concepe decât un rezultat pozitiv la Târgu Jiu.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Mă bucur să ne revedem după această pauză și sper să avem parte de o competiție sănătoasă și frumoasă în noul sezon. Mâine (duminică – n.r.) vom susține primul meci. Jucătorii sunt motivați și mă aștept la un rezultat bun. Băieții au muncit foarte mult și vor să câștige. Comparativ cu sezonul trecut avem câțiva jucători noi. Sper ca noii sosiți să ne ajute să ne ridicăm nivelul și să ne atingem obiectivele. Întâlnim o echipă bună, am văzut ce poate face în ediția trecută, când a luptat până în ultima clipă să prindă cupele europene. Ne va fi greu, la fel ca în toate meciurile care urmează. Dar totul depinde de atitudinea pe care o vom afișa în timpul jocului. Începând de mâine, cu toții vom lupta să câștigăm primele puncte, ca să începem corect acest campionat“, a declarat Charalambous.

Citește și: Instanţa a făcut lumină: palmaresul este la Universitatea Craiova, nu la FCU!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS