13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSM Slatina, victorioasă în faţa Mioveniului. Staff-ul oltenilor, completat cu un nume „greu“

CSM Slatina, victorioasă în faţa Mioveniului. Staff-ul oltenilor, completat cu un nume „greu“

După 0-4 cu Universitatea Craiova, CSM Slatina a susţinut miercuri seară, pe stadionul „1 Mai“, cel de-al doilea amical al verii. Echipa antrenată de Daniel Oprescu s-a impus cu 2-0 în faţa formaţiei CS Mioveni, graţie golurilor marcate de Alexandru Ciocâlteu (’46) şi Raphael Stănescu (’65).

CSM Slatina (prima repriză): David Dincă – Constantin Radu, Gherghe, Mondragon, Călin Toma, Dorin Toma, Matei, Răsdan, Doman, Alexandru Marin, Vali Alexandru.
CSM Slatina (a doua repriză): Silveanu – Adrian Vlad, Abel Stan, Sălcianu, Pisăru, Donca, Ţegle, Ciocâlteu, Raphael Stănescu, Cristinel Dinu, Mihai Ion.

„Nu ne-a interesat rezultatul şi am spus că nu este momentul să tragem concluzii. Dar un lucru este clar: am urmărit alte aspecte care ţin de joc. Sunt foarte multe schimbări în echipă şi suntem în căutări pentru un prim unsprezece. Mai avem câteva săptămâni până începe campionatul Ligii 2 şi mai sunt destule jocuri de pregătire“, a declarat antrenorul Daniel Oprescu, pentru pagina oficială de Facebook a grupării slătinene.

Următorul joc de verificare al grupării de pe malul Oltului va avea loc sâmbătă, 15 iulie, de la ora 18.00, tot pe stadionul „1 Mai“, adversară fiind Gloria Buzău.

Fane Ţîră, noul secund al lui Oprescu

Legenda Rapidului, Fane Ţîră (57 de ani), este noul antrenor secund al echipei CSM Slatina. Acesta s-a ocupat în ultima perioadă de pregătirea unor grupe de juniori ale Academiei de Fotbal Voluntari. Ţîră a mai colaborat cu Daniel Oprescu la echipele de juniori ale României.

„Relaţia pe care am avut-o cu Daniel Oprescu, la lotul naţional de juniori, a fost una deosebită. A văzut că suntem pe aceeaşi lungime de undă şi a considerat că putem lucra împreună. Proiectul este unul frumos, mă bucur că sunt oameni serioşi la acest club şi că fac parte din staff-ul acestei echipe”, a precizat Fane Ţîră.

„Am fost plecat mai mult de zece ani de zile în străinătate. Am antrenat cu Ilie Balaci în ţările arabe. Am fost la Al-Hilal, la Al-Nassr, în Arabia Saudită, în Qatar. După aceea am fost cu Mihai Stoichiţă la echipa naţională a Armeniei, dar şi la echipa de club Pyunik Erevan. Am revenit în ţară la Oţelul Galaţi, tot cu Mihai Stoichiţă, apoi la echipa naţională a Kuweitului. Am mai antrenat împreună în Cipru, iar ultima în ultima perioadă am fost la Academia Voluntari. M-am ocupat de grupele de juniori”, a mai spus Ţîră.

Fane Ţîră a evoluat pentru Rapid Bucureşti timp de zece ani, în perioada 1984-1988 şi 1990-1995. Fostul atacant a mai evoluat în cariera de jucător pentru Victoria Bucureşti şi Jiul Petroşani.

Citeşte şi: Universitatea Craiova, la un pas de un nou tun pe piaţa transferurilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS