22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru, atac la Mititelu: „Să schimbe stema!“

Mihai Rotaru, atac la Mititelu: „Să schimbe stema!“

Universitatea Craiova a câştigat bătălia cu FCU privind palmaresul istoric, motiv pentru care finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru, a ieşit la atac. Acesta i-a cerut public omologului său, Adrian Mititelu, să schimbe sigla clubului său, neavând niciun drept să o folosească.

„Victoria de astăzi reprezintă acordarea palmaresului istoric al Universității Craiova către clubul de drept public Club Sportiv Universitatea Craiova. Din acest lucru decurg, evident, comercializarea lui, folosirea lui, dar și deținerea accesoriilor precum stema sau denumirea. Este o bătălie importantă, câștigată după 10 ani.

Cei de la echipa cealaltă trebuie să schimbe stema, pentru că aduce foarte mult cu a noastră. E o copie a stemei noastre! Avem un proces în care am cerut să se constate că e o copie și cred că în baza acestei decizii instanța va obliga clubul lor să o schimbe. De altfel, cred că și ei se așteaptă pentru că au deja una cu «U». Nu au voie să folosească Știința, Craiova Maxima sau alte denumiri atribuite Universității Craiova! Acelea au fost câștigate la alt proces. Decizia este executorie din acest moment!“, a declarat Mihai Rotaru, pentru ProSport.

Citeşte şi: Instanţa a făcut lumină: palmaresul este la Universitatea Craiova, nu la FCU!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS