20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSimone Inzaghi: „Sunt mândru, suntem pe drumul corect“

Simone Inzaghi: „Sunt mândru, suntem pe drumul corect“

Tehnicianul formației Inter Milano, Simone Inzaghi, regretă că elevii săi nu au reușit să marcheze golul care să le aducă prelungirile în finala Ligii Campionilor, pierdută cu 1-0 în fața celor de la Manchester City.

„I-am complimentat pe jucători, au fost extraordinari. Am pierdut un trofeu pe care ni-l doream din toată inima, dar trebuie să fim mândri. Nu aș schimba acești jucători pentru nimeni și astăzi toată lumea a văzut de ce! Am cedat foarte puțin în fața unei echipe foarte puternice. Sunt multe regrete acum, dar trebuie să fim mândri. Toată lumea a văzut că Inter a jucat cu mare ambiție și cu mult curaj. Jucătorii sunt supărați acum, dar le-am amintit parcursul excelent pe care l-am avut. Am jucat 5 finale în 20 de luni și doar astăzi am pierdut“, a spus antrenorul italian de 47 de ani.

„În prima repriză nu am suferit mai deloc, dar cred că puteam să ne descurcăm mai bine în privința acțiunilor ofensive. În ultimele 20 de minute de joc ne-am creat multe ocazii de gol. La execuția lui Lukaku m-am întrebat cum de n-a intrat mingea în poartă! Cred că echipa merita mai mult, să fi ajuns în prelungiri. Doar acest eșec, dar parcursul nostru în Champions League a fost excepțional. Am jucat 57 de meciuri în acest sezon și sunt mândru de efortul jucătorilor. Sunt sigur că această echipă va crește, suntem pe drumul corect, ascendent“, a spus Simone Inzaghi, citat de tuttomercatoweb.com.

Citește și: Liga Campionilor | City este noua regină a Europei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS