9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalChelsea a anunţat antrenorul: Mauricio Pochettino!

Chelsea a anunţat antrenorul: Mauricio Pochettino!

În ciuda investiţiilor mari făcute, peste 600 de milioane de euro în ultimii doi ani, Chelsea Londra a avut parte de un sezon dezastruos. A fost eliminată din toate cupele şi a încheiat Premier League pe un lamentabil loc 12. Cu mult sub orice aşteptări negative ale patronatului şi suporterilor. Astfel s-a ajuns la demiterea lui Frank Lampard, o legendă a clubului care a jucat rolul de antrenor interimar.

Oficialii clubului Chelsea au anunţat luni seară numele antrenorului în care îşi pun speranţele că va readuce strălucirea echipei de pe „Stamford Bridge“. Este vorba despre argentinianul Mauricio Pochettino. Acesta a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Tehnicianul de 51 de ani revine în campionatul Premier League la trei ani şi jumătate după ce fost demis de Tottenham Hotspur.

„Mauricio este un antrenor de clasă mondială cu un palmares excepţional“, au afirmat într-un comunicat coproprietarii Todd Boehly şi Behdad Eghbali.

Mauricio Pochettino a pregătit ultima dată formaţia PSG. El este un fost fundaş al naţionalei Argentinei şi al unor echipe precum Espanyol Barcelona şi PSG. Pochettino s-a remarcat ca antrenor la Tottenham. A fost vicecampion al Angliei în 2017. În 2019 a disputat cu finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Liverpool. Cu PSG a fost campion al Franţei în 2022.

Citeşte şi: Andrei Ivan: „Am fost penibili! Unii jucători nu fac față!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS