14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBecali şi Rotaru se ţin de glume. Gică Hagi: „Nu-mi plac lucrurile astea“

Becali şi Rotaru se ţin de glume. Gică Hagi: „Nu-mi plac lucrurile astea“

Patronul FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenţie la tv în care a dezvăluit că, în glumă, i-a propus omologului său de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, să se ajute reciproc în acest final de sezon.

„Eu am convenție cu Rotaru. I-am dat mesaj. I-am zis: ‘Tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul trei’. A zis: ‘Asta e, Gigi, Hagi locul întâi, eu locul doi, tu locul trei’. I-am zis că nu are cum, nu se mai poate. A zis ‘Aa, da, atunci eu bat Farul sigur, tu bați CFR sigur’. Bine, glumele noastre, vă dați seama… El e om de calitate”, a declarat Gigi Becali.

„Eu mă gândesc la fotbal“

Pus să comenteze pe glumele rivalilor din Superligă, antrenorul liderului Farul Constanţa, Gică Hagi, nu s-a arătat afectat sau îngrijorat de „complot“.

„Pentru mine, nu au relevanță. Nici nu vreau să intru în discuții din acestea. Eu am făcut fotbal, știu ce înseamnă fotbalul. Mă gândesc la fotbal. Îmi corectez echipa și nu sunt conducător. Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit și nu-mi convin. Eu sunt pe partea tehnică. Restul, pe mine nu mă interesează. Eu știu că în viață depinzi de tine și că noi depindem de noi“, a declarat Gică Hagi, citat de Fanatik.

În runda a 8-a din play-off, FCSB va primi vizita campioanei CFR Cluj (14 mai, ora 21.00). La rândul său, Universitatea Craiova va juca în Bănie împotriva liderului Farul Constanţa (13 mai, ora 21.30).

Cu trei etape înainte de final, clasamentul din play-off-ul Superligii arată astfel: 1. Farul 46 puncte (golaveraj 16-9), 2. FCSB 43 (11-7), 3. CFR Cluj 39 (8-10), 4. „U“ Craiova 36 (11-10), 5. Rapid 34 (10-16), 6. Sepsi 25 (8-12).

Citeşte şi: LPF a anunţat echipa etapei. Andrei Ivan, printre remarcaţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS