12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJose Mourinho, dorit în postul de antrenor la Al-Nassr

Jose Mourinho, dorit în postul de antrenor la Al-Nassr

Antrenorul formaţiei AS Roma, portughezul Jose Mourinho, este dorit la cârma echipei Al-Nassr. La formaţia din Arabia Saudită evoluează şi compatriotul său Cristiano Ronaldo, informează AS, citat de Agerpres. Al-Nassr este pe punctul de a renunţa la serviciile actualului său tehnician, francezul Rudi Garcia. Conducerea este total nemulţumită după remiza înregistrată duminică în liga saudită, 0-0 cu Al Feiha. În urma acesteia Al-Nassr s-a distanţat la trei puncte de liderul Al-Ittihad.

Pentru a-l convinge pe Mourinho, conducătorii lui Al-Nassr sunt dispuşi să-i plătească un salariu de 100 de milioane de euro pentru doi ani de contract!

Marele inconvenient îl reprezintă însă faptul că „The Special One“ se află în acest moment în plin final de sezon cu actuala sa echipă, AS Roma. Lusitanul are ca obiectiv calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, precum şi câştigarea Europa League. În plus, Mourinho a declarat recent că dorinţa sa este aceea de a continua la gruparea de pe „Stadio Olimpico“, a punctat AS.

Fotbalul din Arabia Saudită a declanşat în ultima perioadă o adevărată „vânătoare“ de vedete ale fotbalului. Al-Nassr a reuşit să-l transfere pe portughezul Cristiano Ronaldo. În Orientul Mijlociu ar putea ajunge şi Lionel Messi, după ce Al-Hilal i-a pus pe masă un contract de 400 de milioane de euro argentinianului.

Citeşte şi: Liga Campionilor | City a dat de pământ cu Bayern

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS