7.9 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportFotbalUn arbitru mexican, suspendat 12 meciuri după ce a agresat un jucător

Un arbitru mexican, suspendat 12 meciuri după ce a agresat un jucător

Un arbitru mexican a fost suspendat 12 meciuri pentru că a lovit cu genunchiul un jucător argentinian. S-a întâmplat în cursul unui meci marcat de mai multe incidente, a anunţat, marţi, Federaţia mexicană de fotbal (FMF), citată de AFP şi Agerpres.

Arbitrul Fernando Hernandez Gomez a fost sancţionat „pentru conduită violentă împotriva unui jucător“. Acesta este „verdictul“ comisiei de disciplină după incidentele de sâmbăta trecută din timpul partidei America – Leon, contând pentru etapa a 14-a a turneului „Clausura“ al Ligii mexicane.

„Filmul“ întâmplării

În minutul 64, arbitrul a arătat un cartonaş galben împotriva unui fundaş de la Leon. El i-a aplicat şi o lovitură cu genunchiul între picioare unui alt jucător de la Leon, argentinianul Lucas Romero, care protesta împotriva avertismentului. Fotbalistul a fost şi el suspendat două meciuri pentru proteste violente după cartonaşul galben acordat columbianului Stiven Barreiro.

Şi antrenorii argentinieni ai celor două echipe, Fernando Ortiz, de la America, şi Nicolas Larcamin, de Leon, au fost suspendaţi. Au primit câte două meciuri „pentru conduită violentă“.

Meciul, disputat pe stadionul „Azteca“ din Ciudad de Mexico, s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Citeşte şi: Cupa României | Napoli, Albu și Ganea, debusolați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS