13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFutsal | CSJ Știința „U“ Craiova se pregăteşte pentru semifinala CN U19

Futsal | CSJ Știința „U“ Craiova se pregăteşte pentru semifinala CN U19

Echipa U19 a CSJ Știința „U“ Craiova, antrenată de Radu Vitan, s-a calificat în semifinalele Campionatului Național Juniori U19 de Futsal. În această fază a competiţiei organizate de FRF s-au mai calificat CN „Nicu Gane“ Fălticeni, Luceafarul Buzău şi CFF Clujana Cluj-Napoca. Turneul final se va desfăşura luni şi va fi găzduit de Sala „Ion Constantinescu“ din Valea Vlăicii.

Programul semifinalelor este următorul:

ora 15.00: CSJ Știința „U“ Craiova – CN Nicu Gane Fălticeni;
ora 17.00: Luceafarul Buzău – Clujana Cluj-Napoca.

Câştigătoarele semifinalelor vor juca pentru trofeu a doua zi, la fel ca bătălia pentru medaliile de bronz. Mai exact, finala mică se va disputa pe 11 aprilie, de la ora 11.00, iar finala mare de la ora 13.00.

„Ne-am înscris cu echipa noastră de republicani şi la futsal, pentru că avem jucători tehnici. Prin valoarea copiilor, că oltenii au o calitate mai bună în general, ne-am calificat în Final 4. Toate partidele sunt importante şi grele, dar sperăm să facem o figură frumoasă şi, de ce nu, să câştigăm trofeul. Nu cred că este vreo favorită. Dar cred că este un avantaj pentru noi faptul că jucăm la Craiova, în sala noastră. Avem susţinerea suporterilor, a familiilor şi prietenilor. Sper să ne bucurăm la final“, a declarat antrenorul formaţiei CSJ Ştiinţa „U“ Craiova, Radu Vitan, pentru GdS Sport.

Lotul formaţiei CSJ Ştiinţa „U“ Craiova:

Andrei Tărăbuţă, Robert Nica – Alex Oiţă, Alex Purcălea, Ionuţ Toma, Adrian Stoenică, Dragoş Deaconescu, Raul Piţurcă, Alin Brînzan, Silviu Călin, Alex Purice, Luca Penciu, Sebastian Miere, Fabian Mustafa, Andrei Gaulea, Raul Costea.

Citeşte şi: Un arbitru mexican, suspendat 12 meciuri după ce a agresat un jucător

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS