7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Botoşani | Stoican şi Roman vor punctele din Bănie

FCU – Botoşani | Stoican şi Roman vor punctele din Bănie

FC Botoşani va evolua sâmbătă, de la ora 17.00, în Bănie, împotriva formaţiei FCU Craiova. Tehnicianul moldovenilor, Flavius Stoican, crede că băieţii săi pot oţine un rezultat pozitiv.

„Mergem la Craiova încrezători. Vrem să facem un meci bun şi să încercăm să venim cu puncte de acolo. Jucăm pe un teren bun, ceea ce ne-a lipsit în ultimele deplasări. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, la fel ca noi. Sperăm că marcăm goluri, pentru că ne creăm foarte multe ocazii. Vreau să fim lucizi în faţa porţii, să nu mai fim precipitaţi cum am fost în etapele trecute, atunci când am ratat cu seninătate ocaziile create. Întâlnim o echipă care se bate la play-off, dar asta nu înseamnă că o să fie un meci uşor pentru ei. Au o posesie foarte bună şi au jucători care pot face diferenţa, dar o să fim atenţi la fiecare dintre ei“, a anunţat Flavius Stoican.

Mihai Roman: „Este important să luăm cele trei puncte“

Din rândul jucătorilor lui FC Botoşani, „veteranul“ Mihai Roman crede că stilul de joc al gazdelor poate fi speculat.

„Este clar că ne aşteaptă o partidă dificilă. FCU joacă un fotbal plăcut, ofensiv, dar eu cred că lucrul acesta ne avantajează. Noi avem probleme cu echipele care se apără mai mult. Şi nouă ne plac spaţiile şi suntem o echipă care joacă ofensiv şi îşi crează faze de poartă. Este important să luăm cele trei puncte. Contează numărul de puncte cu care începi play-out-ul, contează şi pentru moralul nostru, acum vom vedea. Sperăm să terminăm cât mai sus în clasament. Jocul ne dă încredere pentru locurile 7-8. Avem o echipă bună, cu jucători valoroşi“, a concluzionat Mihai Roman.

Superliga, etapa 29:

Vineri, 3 martie: U Cluj – Farul Constanţa 2-0.
Sâmbătă, 4 martie – ora 17.00: FCU Craiova – FC Botoşani, ora 20.00: Rapid – Hermannstadt.
Duminică, 5 martie – ora 13.00: CS Mioveni – Chindia Târgovişte, ora 15.30: Petrolul Ploieşti – Universitatea Craiova, ora 21.00: UTA Arad – FCSB.
Luni, 6 martie – ora 18.00: FC Voluntari – FC Argeş, ora 20.30: Sepsi – CFR Cluj.

Clasament:

Citeşte şi: FCU – Botoşani | Oltenii vor să uite de probleme şi să câştige

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS