10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Botoşani | Oltenii vor să uite de probleme şi să câştige

FCU – Botoşani | Oltenii vor să uite de probleme şi să câştige

FCU Craiova o întâlneşte sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, pe FC Botoşani. Aceasta va fi a doua partidă a etapei 29 din Superliga.

CCA l-a desemnat pe Horaţiu Fesnic (Cluj) să conducă disputa din Bănie. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu (Bucureşti) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti). Al patrulea oficial va fi Andrei Moroiţă (Ploieşti).

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!

VAR-ul va fi asigurat de Florin Andrei (Târgu Mureş) şi Ionel Dumitru (Gherghiţa).

Observator din partea CCA a fost numit Nicolae Grigorescu (Timişoara). LPF l-a indicat supervizor pe Ion Marin (Bucureşti).

Florin Drăgan: „Avem mari probleme de lot“

FCU Craiova a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare jocului cu moldovenii. Un aspect în jurul căruia s-a construit discuţia a fost numărul mare de probleme medicale apărute după meciul cu Chindia, de la Ploieşti.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Din păcate pentru noi avem mari probleme de lot. Este o situaţie delicată în urma meciului de la Ploieşti, unde au fost intrări peste limita regulamentului, tolerate, nesancţionate. Îl avem pe Chiţu indisponibil trei săptămâni, pentru că are umărul dislocat. Dragoş Albu este accidentat, William Baeten este şi el indisponibil, Yassine Bahassa – la fel. Asta în urma atacurilor foarte dure, repetate şi nesancţionate. Avem probleme mari nu numai în alcătuirea primului unsprezece. Mai avem trei jucători care acuză şi ei accidentări, dar sperăm şi ne dorim să-i recuperăm până la ora meciului. Vlad Achim este şi el incert“, a explicat secundul Florin Drăgan.

Nicolo Napoli: „Încerc să alcătuiesc cea mai bună echipă“

Antrenorul formaţiei FCU Craiova, Nicolo Napoli, speră să găsească formula câştigătoare, pentru că de motivaţie nu se pune problema să nu existe.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Ştiu că este un meci foarte dificil pentru echipa noastră. Jucăm împotriva unei formaţii care practică un fotbal bun şi care are nevoie de puncte. Şi noi avem nevoie de puncte, de aceea încercăm să facem un meci foarte bun. Încerc să alcătuiesc cea mai bună echipă ca să încercăm să câştigăm acest meci. Avem un lot limitat mâine, dar cine va intra în teren vreau să facă un meci foarte bun, să fie concentraţi, pentru că avem nevoie de cele trei puncte“, a spus tehnicianul italian.

„Decizia (Comisiei în privinţa meciului cu Sepsi – n.r.) s-a amânat. Sper să se ia o decizie bună. Cel mai bun rezultat pentru noi ar fi să se joace meciul din minutul în care a fost oprit. Oricum, vom încerca să câştigăm meci, după meci şi să ajungem în play-off. Acesta este obiectivul nostru“, a completat Nicolo Napoli.

Samuel Asamoah: „Vom da totul pe teren“

Din rândul jucătorilor, mijlocaşul Samuel Asamoah a declarat că echipa sa este pregătită să o răpună pe FC Botoşani şi să se apropie de play-off.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Este un meci foarte important pentru noi şi nu ştim cum va fi, pentru că întâlnim o echipă bună. Trebuie să luptăm bine, să jucăm ca o echipă în aceste două partide care urmează în campionatul regular şi să obţinem toate punctele. Asta trebuie să facem ca să putem spera la play-off. Avem câteva probleme medicale, dar ştim ce avem de făcut şi suntem pregătiţi pentru acest prim meci. Vom da totul pe teren, de la început şi până la sfârşitul acestui joc şi trebuie să câştigăm. Avem nevoie şi de aportul suporterilor“, a subliniat Samuel Asamoah.

Superliga, etapa 29:

Vineri, 3 martie – ora 20.00: U Cluj – Farul Constanţa.
Sâmbătă, 4 martie – ora 17.00: FCU Craiova – FC Botoşani, ora 20.00: Rapid – Hermannstadt.
Duminică, 5 martie – ora 13.00: CS Mioveni – Chindia Târgovişte, ora 15.30: Petrolul Ploieşti – Universitatea Craiova, ora 21.00: UTA Arad – FCSB.
Luni, 6 martie – ora 18.00: FC Voluntari – FC Argeş, ora 20.30: Sepsi – CFR Cluj.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Liga 2 | Programul meciurilor din etapa 18

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS