24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Campionilor | Napoli, victorie mare la Frankfurt

Liga Campionilor | Napoli, victorie mare la Frankfurt

Liderul din Serie A, Napoli, a făcut un pas important spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Gruparea italiană s-a impus clar, cu 2-0, în Germania, în fața formației Eintracht Frankfurt, în manșa tur a optimilor.

Golurile napoletanilor au fost marcate de Osimhen (’40) și Di Lorenzo (’65). Italienii au beneficiat și de un penalti, irosit însă de Kvaratskhelia (’36).

Nemții au jucat în inferioritate numerică din minutul 58, când Kolo Muani a văzut direct cartonașul roșu.

Frankfurt: Trapp – Tuta, Jakic, Ndicka – Buta (’69, Knauff), Kamada, Sow, Max (’90+2, Lenz) – Lindstrom (’69, Borre), Kolo Muani, Gotze (’81, Alidou).

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Olivera – Anguissa (’80, Ndombele), Lobotka, Zielinski – Lozano (’80, Elmas), Osimhen (’84, G. Simeone), Kvaratskhelia (’84, Politano).

Manșa secundă a optimilor de finală din Liga Campionilor se va disputa pe 15 martie, în Italia.

„Au avut 20, 25 de minute foarte bune și au profitat din plin. Am făcut prea multe greșeli în timpul acela şi am plătit scump. Apoi a devenit foarte greu pentru noi meciul, mai ales când am evoluat în zece oameni. Deci o înfrângere cu 2-0 este chiar ok în aceste circumstanțe. Mai avem o șansă. Nu este una mare, dar încă putem spera“, a declarat antrenorul echipei Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner.

„Echipa mea s-a descurcat bine din start, cu toate că a evoluat împotriva unei formaţii foarte disciplinate tactic. Trebuia să păstrăm posesia și să apăsăm sus, lucruri pe care le-am făcut. A fost un joc pe care l-am controlat de la capăt la celălalt. Am dezvoltat bine jocul şi ne-am atins obiectivul. Trebuie să rămânem calmi, chiar foarte calmi. Mai este meciul retur şi va fi foarte dificil. Am face o greşeală uriaşă să credem că s-a terminat“, a explicat tehnicianul echipei Napoli, Luciano Spalletti.

Citește și: Liga Campionilor | Ce meci! Liverpool, umilită de Real Madrid pe „Anfield“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS