17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | Gabi Iancu a semnat cu AFC Hermannstadt

Superliga | Gabi Iancu a semnat cu AFC Hermannstadt

Pus pe liber de FCU Craiova din pricina randamentului modest, Gabi Iancu şi-a găsit o nouă echipă. Fotbalistul bucureştean de 28 de ani a ajuns la o înţelegere cu AFC Hermannstadt.

„Bine ai venit la FCH, Gabi Iancu!
Gabi Iancu a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu AFC Hermannstadt. Fotbalistul de 28 de ani are un palmares impresionant: 4 campionate câștigate cu FCSB (3) și Viitorul Constanța, o Cupă a Ligii și o Cupă a României cu FCSB și două Super Cupe cu FCSB și Viitorul Constanța.

Gabi Iancu a fost golgheterul primei ligi de fotbal a României în sezonul 2019 – 2020 (18 goluri), când evolua pentru Viitorul Constanța.

Fotbalistul format la Academia Hagi a strâns 4 selecții pentru echipa națională a României, dar și alte 8 prezențe pentru reprezentativa U21, pentru care a înscris de două ori. Gabi Iancu este cotat la suma de 700.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Viitorul Constanța, FCSB, Karabukspor, Termalica, FC Voluntari, Dunărea Călărași, Akhmat Grozny, Farul Constanța și FCU Craiova. Pentru această echipă a bifat 15 prezențe în prima parte a acestui sezon, înscriind 2 goluri și oferind o pasă de gol.

Referitor la unele aspecte vehiculate astăzi în mass-media cu privire la acest transfer,

AFC Hermannstadt aduce la cunoștința publicului că toate detaliile financiare din contractul semnat de un fotbalist profesionist rămân confidențiale. Chiar și așa, la fel ca în celelalte transferuri făcute de clubul nostru, putem spune că și în cazul de față salariul lui Gabi Iancu se încadrează în ceea ce putem noi să oferim.

Sperăm ca experiența și calitatea lui Gabi să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor!“, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului sibian.

Citeşte şi: Amical | ACSO Filiași și-a trecut în cont o nouă victorie la scor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS