20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | ACSO Filiași și-a trecut în cont o nouă victorie la scor

Amical | ACSO Filiași și-a trecut în cont o nouă victorie la scor

ACSO Filiași s-a impus categoric, scor 7-0, în partida amicală susținută sâmbătă dimineață, pe stadionul „Aripile“, în fața echipei secunde a clubului FCU. Golurile au fost marcate de Ion Crețu, Rogoveanu, Militaru, Călin, Voinescu și Fotescu (2).

Antrenorul divizionarei C, Victor Naicu, a folosit două reprize distincte în acest test.
ACSO Filiași, prima repriză: Enache – Scuturoiu, Calu, Paliu, Vulpe – Călin, Militaru – Rogoveanu, Manolache, Baidoo – Crețu.
ACSO Filiași, repriza a doua: Constantinescu – Sofianu, Voinescu, Bălașa, Denis Boldu – Udrea, Stăiculescu – Armășelu, Rovența, Fotescu – Eshun.

„A fost un amical reușit, pe o vreme foarte rece. Cred că ambele echipe ne-am atins obiectivele, să facem un antrenament bun și să ieșim fără accidentări de pe teren. Ne mișcăm din ce în ce mai bine și asta mă bucură“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS Sport.

Acesta a fost cel de-al patrulea test susţinut de ACSO Filiaşi de la reluarea pregătirilor. În primele trei, elevii lui Victor Naicu s-au impus în faţa juniorilor U17 CSS Craiova, respectiv Academia Gică Popescu“ și au pierdut cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Următorul joc amical este programat miercuri, de la ora 10.00, pe terenul sintetic de la „Aripile“, oponentă fiind Vedița Colonești.

Citește și: Sorin Cârțu: „Au venit cu un plus prin evoluțiile lor“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS