17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRapid – FCU | Mutu și Onea sunt optimiști: „Vrem să continuăm parcursul bun“

Rapid – FCU | Mutu și Onea sunt optimiști: „Vrem să continuăm parcursul bun“

Rapid și FCU Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 20.00, pe stadionul „Giuleşti“, într-o partidă contând pentru etapa 25 a Superligii.

Disputa este mult așteptată de formația gazdă, care a tot pierdut în ultimul timp în fața echipei lui Mititelu. Ambițiile sunt alimentate și de evenimentele neplăcute de la meciul tur. Atunci, Rapid a pierdut pe teren, dar și Săpunaru a ieșit puțin șifonat dintr-un conflict iscat în drumul spre vestiare. Mai mult: în ultimele zile s-a tot vorbit despre posibila retragere a echipei oltene de pe teren, dacă Mititelu va fi, din nou, ținta inroniilor și injuriilor suporterilor veniți din Bănie. Așadar, se anunță o atmosferă incendiară, dar și un meci disputat.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Rapid!

Mutu: „Nu avem niciun complex în faţa celor de la FCU“

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat că îşi doreşte o victorie în partida cu FCU. El a precizat că formaţia sa nu are niciun complex în faţa adversarilor, chiar dacă nu i-a învins în ultimii ani în Liga 2 şi nici în Superligă.

„Întâlnim o echipă care are nevoie de puncte pentru a urca în clasament. Craiova este o echipă în formă care tot timpul ne-a pus probleme. Dar mâine (astăzi – n.r.) vrem să câştigăm şi să continuăm parcursul bun pentru a ne îndeplini obiectivul.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Nu avem niciun complex în faţa celor de la FC U Craiova. Anul acesta este diferit. Într-adevăr, nu am câştigat cu ei, dar există întotdeauna şi prima dată. Rivalitatea dintre cele două echipe din ultimii ani, atât din Liga 1, cât şi din Liga 2, poate ridica acest meci la nivelul unui derbi. Presiune este tot timpul, aşa este la Rapid. Aşa trebuie să fie la un club mare. Mai sunt 18 puncte puse în joc până la finalul sezonului regulat, deci se pot întâmpla multe“, a spus Mutu.

„Trebuie să fim foarte atenţi“

Adrian Mutu, fost antrenor al FCU, a lăudat puțin echipa lui Mititelu, dar a subliniat că nu se teme de adversara din această seară.

„Craiova are în componenţă jucători care pot face oricând diferenţa. E o echipă care poate să câştige orice meci, aşa cum poate să şi piardă. De aceea trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi pe toată durata partidei.Va fi cu siguranţă greu acest meci. Nu vorbim de frică sau altceva. Rapid a jucat împotriva unor echipe mai puternice decât FCU, iar băieţii au răspuns foarte bine. Important e să rămânem concentraţi. Ne dorim să oferim spectacol publicului care va fi prezent la stadion, dar şi telespectatorilor“, a precizat tehnicianul giuleștenilor.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Mutu susţine că nu se gândeşte la incidentele care ar putea apărea: „Toate aceste lucruri extrasportive nu ne interesează şi nu vrem să ne intersectăm cu ele. Treaba noastră este să jucăm şi să ne bucurăm suporterii. Nu vreau să mă gândesc la problemele adversarilor. Am activat acolo ca antrenor. Mi-aş dori ca echipa să îşi găsească liniştea şi să se concentreze doar pe fotbal“.

Onea: „Tratăm meciul cu FCU ca pe oricare altul“

Răzvan Onea, fotbalistul echipei FC Rapid, a declarat că nu resimte presiunea şi tratează partida cu FCU Craiova ca pe oricare alta.

„Ne aşteaptă un meci foarte important în faţa propriilor suporteri. Întâlnim o echipă bună, dar ne dorim să obţinem toate cele trei puncte. Nu există o presiune suplimentară la acest meci. Suntem foarte aproape să ne îndeplinim obiectivul. Tratăm meciul ca oricare altul, adică la victorie.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Bauza (n.r. – mijlocaşul ofensiv Juan Bauza) şi Bahassa (n.r. – atacantul Yassine Bahassa) sunt foarte buni. Dar doi jucători nu pot să decidă singuri soarta unui meci. Toată echipa Craiovei este bună, nu ne vom concentra doar pe doi jucători“, a spus fundaşul. „Există o rivalitate între cele două echipe, însă suporterii noştri sunt civilizaţi. Sunt sigur că din partea lor nu vor fi niciun fel de probleme“, a declarat Răzvan Onea.

Superliga, etapa 25:

Vineri, 10 februarie – ora 17.00: U Cluj – Mioveni, ora 20.00: Rapid – FCU.
Sâmbătă, 11 februarie – ora 14.30: UTA – Botoșani, ora 20.00: „U“ Craiova – CFR Cluj.
Duminică, 12 februarie – ora 17.00: Argeş – Farul, ora 20.00: Voluntari – FCSB.
Luni, 13 februarie – ora 17.00: Sepsi – Chindia, ora 20.00: Petrolul – Hermannstadt.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și: Rapid – FCU | Napoli şi Chiţu vor glorie în Giuleşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS