21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – UTA | Test de maturitate pentru ambele formaţii

FCU – UTA | Test de maturitate pentru ambele formaţii

Formaţiile FCU Craiova şi UTA Arad se întâlnesc duminică, de la ora 15.30, în Bănie, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a din Superligă. Este una dintre disputele-cheie în privinţa „evadării“ din zona periculoasă a retrogradării.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

CCA l-a desemnat pe Szabolcs Kovacs (Carei) să arbitreze meciul FCU – UTA. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Ciprian Danşa (Satu Mare) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti), respectiv de rezerva Andrei Moroiţă (Ploieşti).

VAR-ul va fi asigurat de Iulian Dima (Bucureşti) şi Romică Bîrdeş (Piteşti).

Observator din partea CCA a fost numit Nicolae Marodin (Bucureşti).
Supervizor din partea LPF va fi Viorel Ilinca (Piteşti).

Nicolo Napoli: „Trebuie să dăm 100% în teren“

Antrenorul formaţiei patronate de familia Mititelu, Nicolo Napoli, consideră că FCU Craiova va avea un meci dificil, dar că este pregătită ca să rezolve pozitiv această partidă şi nu numai.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună. UTA vine cu intenţia de a câştiga, dar şi noi jucăm tot pentru victorie şi pentru puncte. A fost bine totul (în perioada precompetiţionaă – n.r.). Ne-am pregătit aici, în baza noastră şi sunt mulţumit de asta.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Obiectivul nostru este să încercăm în fiecare meci să adunăm puncte. La play-off nu mă gândesc acum. Tot ce vreau acum este ca fotbaliştii mei să facă un meci foarte bun şi să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să dăm 100% în teren. Luăm fiecare meci în parte, încercăm să adunăm cât mai multe puncte şi mergem înainte.

În momentul acesta suntem pe un loc critic în clasament. Dacă vom câştiga două meciuri consecutive mergem sus în clasamemnt. Dacă pierdem, suntem la retrogradare. Cred că băieţii mei ştiu asta şi nu pun presiune pe ei. Vreau doar să facă în teren ce am lucrat până acum“, a declarat Nicolo Napoli, într-o conferinţă de presă.

Andre Duarte: „Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm“

Reprezentantul vestiarului la FCU a fost Andre Durate, fotbalist care a tulburat puţin apele la echipă în această iarnă, când a intenţionat să plece, deşi se afla sub contract. El a explicat că a trecut totul şi că acum este concentrat la ce are de făcut.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Cred că ei au o echipă foarte bună, cu jucători buni, în special în atac, care pot rezolva un meci în orice moment. Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm, pentru că jucăm acasă, în faţa suporterilor noştri.

Ce s-a întâmplat se mai vede în fotbal. Cred că toată lumea are vise şi luptă pentru ele, doar atât a fost. Am vorbit cu antrenorul, cu patronul şi totul s-a rezolvat. Sunt aici şi dacă antrenorul vrea să joc titular, sunt pregătit. Cât despre ce o să zică suporterii, nu ştiu. Cred că sunt un fotbalist profesionist şi indiferent ce vor zice, eu trebuie să fiu concentrat 100%“, a declarat Andre Duarte.

Laszlo Balint: „Mergem montaţi doar pentru victorie“

De partea cealaltă a baricadei, antrenorul formaţiei UTA Arad, Laszlo Balint, ştie că doar o victorie în Bănie ar linişti suporterii săi.

„Reîncepem lupta. E un termen sugestiv, pentru că este o adevărată luptă pentru noi, o misiune dificilă, dar plecăm cu încredere. Avem o primă bătălie la Craiova, împotriva unui adversar foarte bun. Este o echipă care, din multe puncte de vedere, a avut un traseu similar cu UTA. Poziţia adversarilor din clasament este puţin mai confortabilă decât a noastră. Concluzia este că mergem montaţi doar pentru victorie.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Este prima etapă după o perioadă de întrerupere şi atunci, într-un meci de genul acesta, se pot întâmpla multe lucruri. Toată lumea este conştientă de această perioadă dificilă. Suntem hotărâţi să facem tot ce este omeneşte posibil să facem rezultate ca să scoatem echipa din acea zonă a clasamentului“, a subliniat Laszlo Balint.

Citeşte şi: Clubul Juventus, penalizat cu 15 puncte de Federaţia italiană!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS