24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalA picat un transfer. „Leii“ au altă ţintă acum!

A picat un transfer. „Leii“ au altă ţintă acum!

Absenţa lui Nicuşor Bancu şi lipsa unei concurenţe pentru postul de fundaş stânga i-a determinat pe oficialii clubului Universitatea Craiova să caute soluţii. În primă fază oltenii s-au orientat spre Raul Opruţ şi au înaintat o ofertă concretă de 600.000 de euro celor de la AFC Hermannstadt. Sibienii, deşi sunt se confruntă cu probleme financiare, au ridicat miza, solicitând cu 200.000 mai mult. Finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru, a considerat că jucătorul dorit este supraevaluat şi astfel a zis pas.

„Ne-a căzut transferul lui Opruț. A fost refuzată oferta noastră. Căutăm un fundaș stânga și cu siguranță o să-l găsim. Le-am spus să ne dea un răspuns clar. Ceva de genul acesta voiau ei (Hermannstadt cerea 800.000 de euro pentru Opruț – n.r.)“, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Alb-albaştrii s-au reorientat şi sunt gata să facă o ofertă bună pentru petrolistul Valentin Ţicu. Acesta a bifat 21 de meciuri în această ediţie de campionat, nu a marcat, dar are două asisturi.

„O să mai aducem doi jucători sigur“

Mihai Rotaru consideră că defensiva trebuie revigorată şi a dezvăluit planul său pentru a întări apărarea Universităţii Craiova.

„Noi am început o schimbare de linii. O să mai aducem doi jucători tineri, de perspectivă. Căutăm să ne întărim la nivelul fundașilor centrali. O să aducem și un fundaș stânga. La anul revin și Borța și Vlădoiu (cei doi sunt împrumutaţi la Petrolul, respectiv U Cluj – n.r.). Noi nu am promovat jucători spre vânzare. Nu se știe (câte transferuri face Universitatea Craiova – n.r.), o să aducem doi jucători sigur“, a conchis Mihai Rotaru.

Citeşte şi: Mihai Rotaru, încântat de transferul lui Ișfan: „Credem că are calități extraordinare“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS