16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPremier League | Guardiola consideră că Haaland nu „străluceşte“

Premier League | Guardiola consideră că Haaland nu „străluceşte“

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, susţine că atacantul Erling Haaland nu a revenit la cea mai bună formă după accidentarea suferită recent. Asta în ciuda faptului că a marcat o dublă în meciul cu Leeds United (3-1), disputat miercuri în Premier League.
Norvegianul a înscris în repriza secundă cele două goluri, distanţând campioana Angliei la 3-0, după primul gol reuşit de Rodri. Gazdele au replicat prin Pascal Struijk. City s-a apropiat la cinci puncte de liderul Arsenal.

„El a ratat ocazii, dar cifrele lui sunt excepţionale. Este o ameninţare incredibilă pentru adversari şi mereu este în locul potrivit la timpul potrivit, cu adevărat grozav. Eu cred că el încă nu este în cea mai bună formă din cauza accidentării. Să-şi mişte corpul lui mare nu este uşor, dar cu cât va juca mai multe minute cu atât va fi mai bun“, a spus antrenorul Pep Guardiola, citat de Agerpres.

Haaland nu este complet recuperat după accidentarea suferită în octombrie la un meci cu Dortmund (0-0), din Liga Campionilor.
„Am senzaţia că nu este încă la vârf. Este o chestiune de timp. Noi suntem încântaţi, desigur, dar îi lipseşte acel plus de ritm de la începutul sezonului. Se chinuie puţin. Sunt mai mult decât mulţumit, dar în prima parte a sezonului era mai în formă. Devine din ce în ce mai bun, e un profesionist incredibil. Are grijă de trupul şi de mintea lui“, a adăugat Guardiola.

Erling Haaland a ajuns la 26 de goluri în 20 de meciuri disputate în toate competiţiile, respectiv 20 de goluri în 15 meciuri din Premier League, după transferul lui în vară de la Dortmund.

Citeşte şi: Nicuşor Bancu: „A fost un an bun înainte de accidentare“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS