17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | UTA a făcut prima mutare a iernii: Willie Barbosa!

Superliga | UTA a făcut prima mutare a iernii: Willie Barbosa!

Mijlocaşul brazilian Willie Hortencio Barbosa a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate cu UTA Arad. Acesta va ajunge la echipă pe 2 ianuarie, când este programată reunirea lotului.

Willie Barbosa are 29 de ani, s-a născut în Caravales (Brazilia), pe 15 mai 1993. Acesta poate evolua în ambele benzi ale liniei de mijloc, dar şi ca atacant. Brazilianul vine de la Club Jorge Wilstermann, din Bolivia. Aici a evoluat în 17 partide, dintre care 14 ca titular, şi a marcat 4 goluri.

Willie Barbosa a mai jucat în ţara natală, la EC Vitoria, Vasco da Gama, AC Goianiense și Ceara. A mai evoluat în campionatul Boliviei şi pentru The Strongest. În Europa a mai jucat la FC Botoșani (2016 / 2017), Apollon Symyrnis (Grecia, Servette Geneva (Elveţia) şi Kiryat Shmona (Israel).

Laszlo Balint: „Sunt sigur că ne va ajuta“

„Mă bucur tare mult că am reuşit să îl semnăm pe Willie, un jucător cu calităţi ofensive deosebite. Sunt sigur că ne va ajuta în tot ceea ce ne propunem în primăvară. Vom avea multe dueluri echilibrate şi avem nevoie de astfel de jucători, care să vină cu un plus pe partea ofensivă. Nu a fost deloc uşor să-l semnăm. Sunt două trei săptămâni de când negociem, pentru că a avut oferte mult mai bune. Mă bucur că am reuşit să îl convingem să ni se alăture“, a declarat antrenorul Laszlo Balint, pentru site-ul oficial al clubului.

La capitolul plecări, UTA Arad s-a despărţit de atacantul elveţian Orhan Ademi.

Citește și: Eugen Neagoe vine la Știința în ciuda oponenței conducătorilor clubului U Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS