6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDragoş Bon şi Ionuţ Stancu asigură interimatul la Universitatea Craiova

Dragoş Bon şi Ionuţ Stancu asigură interimatul la Universitatea Craiova

„Drumurile dintre Universitatea Craiova și antrenorul Mirel Rădoi s-au despărțit. Totodată, Știința s-a despărțit și de staff-ul tehnic format din Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Horațiu Baciu și Robert Tufiși“, a anunţat clubul Universitatea Craiova.

Plecarea lui Mirel Rădoi a complicat puţin lucrurile la Universitatea Craiova, ţinând cont de faptul că mai sunt de susţinut două etape din Superligă în acest sfârşit de an. Cum conducătorii Ştiinţei vor să numească un antrenor principal în pauza de iarnă, au nevoie de cineva să asigure interimatul. Dragoş Bon este alesul, pentru că a dovedit în mai multe rânduri că poate menţine liniştea în vestiar, dar poate face şi o pregătire bună. La meciurile cu CS Mioveni şi Chindia Târgovişte, Dragoş Bon îl va avea alături în scurta misiune pe Ionuţ Stancu, statisticianul echipei. Preparatori fizici vor fi Cătălin Tudor și Daniel Ene, iar antrenor cu portarii Daniel Tudor.

„Dacă vom aduce un antrenor străin, vom încerca să analizăm din punct de vedere al adaptabilitării, ce a făcut pe termen scurt, la o echipă, cât de repede și-a pus amprenta, cât de repede a influențat jocul. Vom încerca să facem asta. În două săptămâni și jumătate noi trebuie să încheiem acest capitol, și anume cu cine mergem mai departe“, a explicat Rotaru.

Citeşte şi: Sorin Cârțu și Mihai Rotaru l-au pus la zid pe Rădoi: „Cea mai mare decepție!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS