8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu aşteaptă analiza finală: „Ştim pe unde sunt problemele“

Sorin Cârţu aşteaptă analiza finală: „Ştim pe unde sunt problemele“

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a fost dezamăgit după înfrângerea cu FCU, scor 0-2. dar a fost fair-play şi a recunoscut că echipa lui Mititelu a fost mai bună în repriza a doua şi a meritat victoria.

„Trecem printr-o perioadă… S-a întâmplat la meciul ăsta… Au meritat să câștige, au jucat mai bine. Prima repriză am avut câteva situații bune și poate dădeai o altă turnură. În repriza a doua au jucat peste noi și nu mai avem ce să comentăm. Victorie pe deplin meritată pentru ce s-a întâmplat în repriza a doua.

Sunt două goluri primite după pauză, până în minutul 60. A nu știu câta oară când echipa iese de la pauză, după o repriză în care am dominat, și până în minutul 60 primim două goluri. Să o rezolv eu din birouri? Și antrenorul încearcă asta! Probabil și jucătorii! Nu este postul lui Rădoi amenințat.

O să analizăm, dar știm pe unde sunt problemele. Într-o înfrângere sunt mai mulți vinovați. Participăm toți, cum ne place și la victorii. Au fost punctele pe care le-am avut în mână cu Rapid, și cu Târgoviște, și acum s-a întâmplat asta”, a spus Sorin Cârțu, conform Fanatik.

„Nu cred că este o problemă între Mirel și jucători“

Sorin Cârțu a vorbit și despre relația dintre Mirel Rădoi și jucătorii Universității Craiova. A spus că nu crede că sunt divergenţe şi a negat astfel posibilitatea unui complot împotriva antrenorului de 41 de ani.

„Nu cred că este o problemă între Mirel și jucători. Sunt unii care apar după o întrerupere provocată de accidentări şi este o diferență de ritm de joc. Chiar și jucătorii care au fost pedepsiți trebuie să înțeleagă că nu a fost ceva nemeritat. A vrut să îi ambiționeze pentru ceea ce urmează.

Am discutat și cu Ivan, nu sunt reticenți. O să joace Ivan. Cea mai bună ‘înțepătură’ pentru atacant este să dea gol. Dacă vor să zică ceva și sunt nemulțumiți de Rădoi, să arate pe teren”, a afirmat Sorin Cârțu.

Citeşte şi: Liga 4 Dolj | Rezultatele înregistrate în etapa 15, ultima din an

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS