14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSelecţionerul Edward Iordănescu, mesaj de încurajare pentru Nicuşor Bancu

Selecţionerul Edward Iordănescu, mesaj de încurajare pentru Nicuşor Bancu

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, este alături de căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, regretând accidentarea suferită de acesta în meciul cu Rapid. Acesta i-a transmis marţi seară, prin intermediul site-ului FRF, că este aşteptat „înapoi în familia României“.

„Am primit cu mâhnire și îngrijorare verdictul medical în privința lui Nicușor Bancu. Îi transmit toată susținerea mea și a staff-ului echipei naționale. Sunt alături de el în această încercare, așa cum am fost și sunt alături de Ianis Hagi și Iulian Cristea, ultimii tricolori care au trecut prin accidentări grave. Unul dintre cei mai eficienți jucători la precedenta acțiune a reprezentativei, Nicușor Bancu rămâne un jucător de bază al naționalei noastre. Îl asigur că îl așteptăm înapoi în familia României, unde avem semnale că vor reveni după indisponibilități și Man, Mihăilă, Chiricheș sau Radu. Din păcate, continuă situația dificilă cauzată de accidentări. Tănase și Alibec trec la rândul lor prin astfel de situații, dar îi asigur pe toți de sprijinul și încrederea noastră. Multă sănătate, recuperare rapidă și vă așteptăm să LUPTĂM ÎMPREUNĂ!”, a transmis Edward Iordănescu.

Naţionala României întâlneşte joi, 17 noiembrie, de la ora 18.30, într-un amical găzduit de „Cluj Arena“, reprezentantiva similară a Sloveniei. Tricolorii se vor deplasa apoi la Chişinău, urmând să susţină duminică, 20 noiembrie, de ora 20.30, pe stadionul „Zimbru“, un joc-test cu echipa Republicii Moldova. Acestea sunt ultimele două meciuri înainte de startul preliminariilor EURO 2024.

Citeşte şi: Gata şedinţa! Rămâne cum a stabilit Rădoi… şi Rotaru!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS