6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAndrei Ivan şi-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova!

Andrei Ivan şi-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova!

Exclus din lot de antrenorul Mirel Rădoi, Andrei Ivan are spatele asigurat. Asta pentru că în urmă cu două săptămâni a avut o „deschidere“ mare din partea conducerii Universităţii Craiova, care i-a pus în faţă un nou contract pe cinci sezoane. Anunţul a fost făcut chiar de finanţatorul Mihai Rotaru.

„Fac o dezvăluire în premieră. Că tot vedeam anunțuri că Ivan nu își prelungește contractul. Ivan și-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de acum 2 săptămâni de zile. Mirel știa acest lucru. Deci Ivan e jucătorul Universităţii Craiova, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic. «A zis: este echipa care m-a format, echipa unde am crescut de la 15 ani și 9 luni, voi da totul. Dacă plec – bine, dacă nu – o viață pentru Știința»“, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Ţinând cont noua înţelegere e clar că Andrei Ivan va reveni foarte curând sub comanda lui Mirel Rădoi, nefiind exclus să mai primească o şansă şi ceilalţi jucători trimişi la echipa a doua: Jovan Markovic, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă.

Andrei Ivan (25 de ani, 1.89 metri) este cotat în prezent de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Citeşte şi: Rotaru îi dă credit lui Rădoi, Cârțu are nemulțumiri. „Mofturoșii“, în pericol de a fi puși pe liber

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS