10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperligă | FCU nu se teme de FCSB şi încearcă revirimentul

Superligă | FCU nu se teme de FCSB şi încearcă revirimentul

FCU Craiova o va întâlni duminică, de la ora 21.00, în Bănie, pe FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Superligă.

Revenirea lui Nicolo Napoli, coroborată cu victoria din Cupa României, 1-0 cu FC Voluntari, îi determină pe olteni să creadă în revirimentul echipei. Şi de această dată s-a preferat tăcerea, pentru a nu mai inflama spiritele, dar cu siguranţă toi reprezentanţii echipei patronate de familia Mititelu aşteaptă un public numeros, care să contribuie la un rezultat pozitiv.

Napoli se poate declara mulţumit şi de faptul că oaspeţii nu-l pot folosi pe Andrea Compagno, în urma unei clauze stipulate în contract.

„Orice jucător care ne ajută și nu joacă reprezintă o lipsă. Cum e și Crețu, care e suspendat pentru acest meci. Cei care vor intra vor trebui să suplinească absența lor. După meciul cu Rapid am aflat și noi că nu va putea evolua Compagno“, a spus antrenorul interimar al FCSB-ului, Mihai Pintilii.

Partida FCU Craiova – FCSB va fi arbitrată de Radu Petrescu (Bucureşti), ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu (Bucureşti) şi Mihai Marica (Bistriţa). Al patrulea oficial va fi Iulian Dima (Bucureşti). Observator CCA a fost desemnat Alexandru Deaconu (Bucureşti). LPF l-a delegat în Bînie pe supervizorul Marian Ivan (Braşov).

Superbet a făcut calculele! Vezi ce cote a pregătit pentru duelul FCU – FCSB!

Superliga, etapa 18

Vineri, 11 noiembrie:
Sepsi – Petrolul 2-0
Sâmbătă, 12 noiembrie:
ora 17.30: Chindia – Farul
ora 20.30: Rapid – „U“ Craiova
Duminică, 13 noiembrie:
ora 15.45: UTA – Voluntari
ora 18.00: Mioveni – CFR Cluj
ora 21.00: FCU – FCSB
Luni, 14 noiembrie:
ora 18.00: U Cluj – Argeş
ora 21.00: Botoșani – Hermannstadt

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: România a umilit Ungaria! Ana Bogdan a adus punctul decisiv cu Udvardy

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS