16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi surprinde: „Victoria nu e meritată!“

Mirel Rădoi surprinde: „Victoria nu e meritată!“

Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 1-0 cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, dar antrenorul Mirel Rădoi nu a fost prea încântat de jocul alb-albaștrilor. Acesta a surprins și a afirmat că succesul nu este unul meritat.

O primă repriză bună, am avut inițiativa. Repriza a doua au ieșit mult mai deciși, ne-au luat posesia. O victorie care nu e meritată! Au avut și două bare și inițiativa în repriza a doua. Eu cred că băieții pot mult mai mult, mai ales pe final de joc.

Ne-am apărat mult prea jos și a apărut o disperare care nu cred că avea rost, nu jucam cu titlul pe masă. La nivel de atitudine, nimeni nu le poate reproșa nimic. Prima repriză m-a deranjat, am fost lipsiți de curaj. Suporterii pot fi mulțumiți de rezultat, eu nu pot să fiu cu jocul din ultimele 15 minute. Vreau să le uităm!

Sepsi nu a avut o posesie câștigată prin calitatea fotbalului, ci prin poziționare. Mai e de muncă! E prima partidă din campionat în care nu am primit gol, dar mai sunt multe de reglat. Trebuie să ne consolidăm acea poziție, mai sunt 42 de puncte în joc, se poate întâmpla orice.

În afară de Farul, nimeni nu e sigur de play-off. E o risipă de energie mare, e clar că va trebui să schimbăm jucători de la meci la meci. E o evaluare continuă a jucătorilor, să vedem cine va rămâne din iarnă“, a declarat Mirel Rădoi.

Superliga, etapa 16

Vineri, 28 octombrie:
Chindia – Botoșani 2-2
FCU – Farul 1-2
Sâmbătă, 29 octombrie:
Voluntari – Petrolul 0-1
Sepsi – „U“ Craiova 0-1
Duminică, 30 octombrie:
ora 18.15: UTA – Argeş
ora 21.00: Rapid – CFR Cluj
Luni, 31 octombrie:
ora 18.00: Mioveni – Hermannstadt
ora 21.00: U Cluj – FCSB

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS