14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Hermannstadt 1-1 | Joc de luptă, puncte împărțite. Criza continuă!

FCU – Hermannstadt 1-1 | Joc de luptă, puncte împărțite. Criza continuă!

FCU Craiova nu a reușit să-și bucure puținii fani prezenți sâmbătă seară, pe stadionul din Bănie, când a înfruntat-o pe AFC Hermannstadt, și ea o echipă cu rezultate nefaste în ultimul timp. Echipa patronată de familia Mititelu a încheiat la egalitate, scor 1-1, disputa cu sibienii, din etapa a 15-a, ultima din campionatul regular al Superligii. FCU nu a mai cunoscut succesul de 5 etape!

Au fost două reprize distincte. Prima a fost fără ocazii de poartă, cu un ritm scăzut, astfel că scorul „alb“ afișat pe tabelă a reflectat perfect cele petrecute în teren. În actul secund lucrurile au stat altfel, mai bine. Au apărut ocaziile, jucătorii au arătat determinare, au făcut risipă de energie și au ieșit și golurile.

Craiovenii au deschis scorul prin Bahassa, care a reluat spectaculos, de la 6 metri, o centrare a lui Bauza, deviată de Opruț (’51, 1-0).

Sibienii au replicat spre final prin Daniel Paraschiv, care a pus latul de la 7 metri, la o minge venită din dreapta, profitând de un marcaj larg al lui Negru și Achim (’82, 1-1).

Statistică oferită de flashscore.ro

FCU: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah (’87, Iancu), Achim – Sidibe (’67, Va Durmen), Bauza, Bahassa (’81, Chițu) – Ganea. Antrenor: Paul Răducan.

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Răuță (’58, Sota), Biceanu – Balaure (’81, P.Petrescu), Alhassan (’72, Babic), Oroian (’58, C. Popescu) – Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Cartonașe galbene: Bahassa ’37, Paramatii ’47 Huyghebaert ’90 / Butean ’20, Răuță ’53.
Au arbitrat: Horațiu Fesnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei; Marian Barbu.
VAR: Ionuț Coza, Stelian Slabu.
Observatori: Adrian Vidan (CCA), Viorel Ilinca (LPF).

În etapa viitoare, FCU va primi vizita Farului Constanța, iar Hermannstadt se va deplasa la CS Mioveni.

Superliga, etapa 15:

Vineri, 21 octombrie:
Rapid – Farul 1-1

Sâmbătă, 22 octombrie:
Voluntari – Chindia 0-3
FCU – Hermannstadt 1-1

Duminică, 23 octombrie:
ora 13.30: Mioveni – Botoșani
ora 18.15: UTA – „U“ Craiova
ora 21.00: U Cluj – CFR Cluj

Luni, 24 octombrie:
ora 18.15: Petrolul – Argeş
ora 21.00: Sepsi – FCSB

Clasament:

Citește și: UTA – „U“ Craiova | Rădoi și Crețu știu ce-i așteaptă și sunt optimiști. Poenaru și Anton țin garda sus (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS