17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFlorin Drăgan şi Paul Răducan, discursuri împăciuitoare după semieşecul cu Dinamo

Florin Drăgan şi Paul Răducan, discursuri împăciuitoare după semieşecul cu Dinamo

FCU Craiova nu şi-a respectat statutul de favorită în jocul cu Dinamo, din etapa 1 a Grupei A din Cupa României. A fost doar 0-0 la Giurgiu, iar antrenorii care au condus echipa de la margine au găsit cu greu explicaţiile evoluţiei palide.

„Nu e exact ce ne-am dorit, dar trebuie să fim realiști, atât s-a putut, din păcate. Mai puțin important e ce spun eu, important e ce s-a văzut, echipa atât a putut azi. Cu siguranţă că echipa a resimțit plecarea lui Croitoru, dar nu avem ce face. Așteptăm să vină cineva și sper să reușească să redresese cumva. Normalitatea era ca FCU să câștige împotriva unui Dinamo care nu mai e ce era odată, cu tot respectul“, a spus „secundul“ Florin Drăgan, la Digi.

La rândul său, directorul tehnic al FCU, Paul Răducan, a lăudat echipele pentru jocul „curat“: „Felicit ambele echipe pentru că au fost fair play, nu au existat faulturi grosolane, injurii și alte aspecte. S-a afișat un joc frumos. E surprinzător, pentru că noi suntem de Liga 1, iar Dinamo e de Liga 2, dar o parte din jucători au evoluat puține minute, poate nici nu au debutat, ca Zanfir. Dar chiar și așa, noi trebuia să câștigăm. Nu am marcat nici acum, aici e supărător. Nu am pierdut, dar trebuia măcar să marcăm“.

Mititelu a continuat „meciul“ cu proprii suporteri

La rândul său, finanţatorului echipei FCU, Adrian Mititelu, a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care şi-a „urecheat“ suporterii. Reacţia acestuia vine după ce fanii şi-au exprimat dezamăgirea vizavi de rezultatul meciului cu Dinamo.

„Cred în continuare în echipă şi jucători! Avem jucători de valoare certă şi sunt ferm convins că timpul o să confime cele spuse de mine! Traversam o perioadă nefastă, datorită unor cumuli de factori pe care îi vom explica publicului într-o zi, acum nu este însă momentul! Oricum, NU MAI TRAGEŢI IN JUCĂTORI, EI AU CEA MAI MICĂ VINĂ! Observ cu tristeţe, însă nu cu surprindere, etichetele ofensatoare, puse de unii aşa-zişi suporteri ai echipei, cu referire la jucători, patronat etc! Toţi se pricep la fenomen, dau verdicte, cântă prohodu’, anunţă apocalipsa! În parte se confirmă ipoteza că o mare parte din fani sunt de rezultat, şi în momentul când echipa dă de greu înjură şi chiar o abandonează! Evident, cu toţii facem greşeli, nimeni nu este perfect, dar cele mai multe dintre aceste greşeli se fac şi din cauza presiunii create de public!“, a scris Adrian Mititelu.

Citeşte şi: Cupa României | Dinamo – FCU 0-0. Băieții lui Paul Răducan s-au „alintat“ cam mult la Giurgiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS