16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBătaie generală pe stadion, în Indonezia! Peste 170 de morţi şi 100 de răniţi grav

Bătaie generală pe stadion, în Indonezia! Peste 170 de morţi şi 100 de răniţi grav

Derby-ul Indoneziei dintre Arema și Persebaya, terminat 2-3, a avut urmări teribile. La finalul meciului, peste 170 de persoane, printre care copii și femei, au murit în urma incidentelor şi bătăii generale. De asemenea, alte 100 de persoane sunt internate în stare gravă la spital.

După fluierul de final al partidei, fanii celor de la Arema au intrat pe teren, iar totul a degenerat într-o bătaie generală cu forțele de ordine, care au folosit gaz lacrimogen. Busculada creată a avut urmări tragice. După intervenția Poliției, fanii s-au grăbit să sară gardurile pentru a ieși când mai repede de pe teren, însă mulți dintre ei au sfârșit tragic.

Autoritățile din Indonezia au prezentat informații terifiante după ce i-au calmat pe fani, precizând că pe stadion au fost prezenți mai mulți spectatori decât capacitatea arenei.

„În timpul incidentelor, 127 de persoane au murit, printre care și doi polițiști. Dintre aceștia, 34 au murit în stadion, iar restul la spital. Acum, numărul deceselor a ajuns la 174“, a spus șeful Poliției din provincia East Java.

Joko Widodo, președintele țării, a decis ca niciun meci să nu se mai joace până la terminarea anchetei.

Citeşte şi: Baschet / Reușită istorică pentru SCMU! Craiova va juca în grupele FIBA Europe Cup

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS