5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FC Voluntari | Gata cu sincopele! Adjudecaţi-vă punctele!

„U“ Craiova – FC Voluntari | Gata cu sincopele! Adjudecaţi-vă punctele!

Universitatea Craiova revine în Superligă cu un joc împotriva formaţiei FC Voluntari. Disputa cu ilfovenii va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, şi va fi arbitrată de Istvan Kovacs (Carei). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Ovidiu Artene (Vaslui). Al patrulea oficial va fi Rareş George Vidican (Satu Mare). VAR-ul va fi asigurat de Horaţiu Mircea Fesnic (Cluj) şi Mihai Marius Marica (Bistriţa).
CCA l-a numit observator pe Adrian Comănescu (Vâlcea). LPF l-a desemnat supervizor pe Romulus Chihaia (Bucureşti).

Mirel Rădoi: „Va trebui să ne aşteptăm la un joc de uzură“

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a evidenţiat faptul că întreruperea campionatului, pricinuită de jocurile echipei naţionale din Liga Naţiunilor, i-a priit echipei sale. Acesta a explicat că i-a permis să lucreze şi să îmbunătăţească lucrurile atât la capitolul fizic, cât şi la cel tehnico tactic.

„Cred că ne-am pregătit foarte bine în această perioadă cu antrenamente destul de grele. Jucătorii au răspuns foarte bine şi sper ca mâine seară să nu fim lipsiţi de prospeţime. Ne aşteaptă o partidă destul de echilibrată, cu o echipă cu o defensivă foarte bună, foarte exactă în momentele de apărare. Rareori se întâmplă să aibă greşeli sau să lase zone libere la întâmplare. Din punctul acesta de vedere va trebui să ne aşteptăm la o partidă destul de dificilă, cu spaţii mici între compartimente, între jucători. Probabil că singurele zone libere vor fi cele laterale şi va trebui să profităm şi să încercăm să creăm o superioritate numerică acolo. După aceea e clar că în momentul în care recuperează mingea, pe tranziţie pozitivă FC Voluntari este o echipă foarte bună, reactivă, cu jucători cu experienţă. Va trebui să ne aşteptăm la un joc de uzură, cu o echipă experimentată şi ca medie de vârstă, dar şi ca experienţă internaţională. Drept dovadă în ultimele două partide au avut trei jucători care au evoluat în echipa naţională a Moldovei. Sper ca mâine seară, Universitatea Craiova să iasă învingătoare“, a spus Mirel Rădoi.

Tehnicianul grupării din Bănie s-a arătat bucuros de faptul că mai mulţi jucători au eliminat problemele medicale cu care se confruntau şi astfel poate alinia cel mai bun unsprezece: „Din punct de vedere medical nu avem probleme, exceptând situaţia lui Elvir Koljic. Rivaldinho, Ivan, Baiaram au revenit, sunt bine. Cei care au venit de la echipa naţională au o stare de oboseală, dar sunt în regulă“.

Vătăjelu: „Suntem nerăbdători să începem“

Din rândul alb-albaştrilor a vorbit Bogdan Vătăjelu, care a spus că pauza competiţională i-a prins bine echipei şi că obiectivul cu FC Voluntari nu poate fi decât victoria, chiar dacă se aşteaptă la o partidă grea.

„Au fost două săptămâni foarte bune pentru noi. Suntem nerăbdători să începem din nou meciurile. Toată lumea se simte foarte bine fizic şi trebuie să o arătăm începând cu meciul de la Voluntari. Cred că va fi un joc destul de dificil, aşa cum sunt toate în Liga 1. Nu cred că mai există un meci uşor. Cunoaştem cu toţii foarte bine echipa Voluntariului. Totul depinde de noi, de ceea ce vom aplica mâine (vineri – n.r.) la meci. Dacă ne vom face treaba bine, aşa cum am pregătit jocul în săptămânile acestea două, consider că ne putem face meciul uşor şi o să luăm cele trei puncte, pentru că acesta este obiectivul“, a declarat Bogdan Vătăjelu.

Superliga, etapa 12

Vineri, 30 septembrie:
ora 21.00: „U“ Craiova – Voluntari
Sâmbătă, 1 octombrie:
ora 19.00: CS Mioveni – FCU
ora 21.30: CFR Cluj – Petrolul
Duminică, 2 octombrie:
ora 13.00: Hermannstadt – Sepsi
ora 18.30: Farul – UTA
ora 21.30: FCSB – Argeş
Luni, 3 octombrie:
ora 18.00: Botoșani – U Cluj
ora 21.00: Chindia – Rapid

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Liga 3 | Universitatea II Craiova şi ACSO Filiaşi, pregătite de luptă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS