13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlexandru Crețu: „Nu știu ce se întâmplă, dar le dăm ușor mingea adversarilor“

Alexandru Crețu: „Nu știu ce se întâmplă, dar le dăm ușor mingea adversarilor“

Universitatea Craiova a pierdut meciul contra celor de la CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a zecea din Liga 1, iar situația din clasament nu este deloc bună.

La finalul partidei, Alexandru Crețu a declarat că autogolul lui Găman i-a demoralizat pe elevii lui Rădoi. Fotbalistul a transmis că jucătorii Universității Craiova fac prea multe cadouri adversarelor, iar acest lucru trebuie rezolvat cât mai curând.

E clar că, atunci când începi jocul la 2-0, echipele cu care jucăm nu își mai creează multe șanse de gol. Nu știu ce se întâmplă, dar le dăm ușor mingea, iar ele marchează prea ușor. Trebuie să reglăm aceste probleme și cred că vom face mai mult.Nu ne gândim la ceilalți, e important să adunăm puncte, dar jucăm două meciuri bune și unul prost. Trebuie să avem constanță. Cel mai important e să adunăm puncte. Am întâlnit echipe bune, urmează FCSB. Au un lot bun, jucători tineri, cu valoare, dar nu putem să dăm cadouri la nesfârșit și cred că putem face un rezultat bun”, a declarat Alexandru Crețu.

Vătăjelu: „Suntem un fel de Moș Crăciun“

Bogdan Vătăjelu a declarat la finalul meciului că CFR Cluj s-a impus grație cadourilor primite din partea oltenilor. Fundașul a subliniat faptul că a devenit o obișnuință pentru olteni să le ofere cadouri adversarelor, iar elevii lui Mirel Rădoi au devenit ”un fel de Moș Crăciun”.

Știam că vom avea un meci destul de greu. Noi le-am dat punctele. Noi dăm întotdeauna cadouri echipelor care, nu că nu ne pun probleme, dar nu ne fac să greșim. Noi le dăm cadouri și apoi trebuie să luptăm să reducem din diferență și să egalăm sau să trecem în avantaj. E foarte greu. În seara asta, CFR-ul a stat mai bine decât noi, au avut mai multă dorință. Se întâmplă, fiecare dintre noi am greșit la un moment dat. Nu zic că e greșeala lui Valerică, dar ăștia suntem noi. De două-trei etape suntem un fel de Moș Crăciun pentru adversari. De această dată a fost foarte greu cu o echipă care se apără foarte bine.

Ne dorim, dar aceste suișuri și coborâșuri nu ne fac deloc bine. Ne trebuie constanță în rezultate, în ceea ce arătăm în timpul meciurilor. Cred că asta ne lipsește pe moment. Dacă vom elimina greșelile, probabil vom fi mult mai bine”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

Citește și: CFR Cluj – „U“ Craiova 2-0 / Gafe, tontogoluri și fotbal cu porția! Știința, trezește-te!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS