10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarkovic şi Ivan, convinşi că Ştiinţa va urca în clasament

Markovic şi Ivan, convinşi că Ştiinţa va urca în clasament

Jovan Markovic a fost protagonistul a două dintre golurile Universităţii Craiova în victoria cu Farul, scor 4-3, asta într-o zi foarte specială pentru el. Atacantul de 21 ani a devenit tătic de băiat cu doar câteva ore înaintea partidei, iar fericirea a fost uriaşă.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez. Sunt foarte fericit că mi-a născut și soția. Ne așteptam să fie un meci foarte greu pentru că Farul este o echipă bună, dar ne bucurăm. Dacă Mister (Mirel Rădoi – n.r.) voia să mă schimbe, m-ar fi schimbat. După un meci așa greu vă dați seama că este bucurie în vestiar. Avem mare încredere în noi! Am avut un meci la Hermannstadt foarte slab, dar e bine că ne-am revenit. Sper să marchez cât mai mult și să-mi ajut echipa. Cât timp câștigăm este foarte bine. De aia sunt făcuți (contestatarii – n.r.), să comenteze. Nu mă interesează părerea altora”, a declarat Jovan Markovic, care a fost inclus de LPF în echipa etapei.

Andrei Ivan: „Avem încredere“

Şi Andrei Ivan a subliniat ideea că Universitatea Craiova îşi va găsi ritmul şi „drumul“ potrivit către podiumul Superligii.

„Am vorbit cu Mister la pauză şi ne-a transmis să ne încurajăm pe teren, să avem încredere în noi, că putem, și că prima repriză a fost un accident. A fost un accident la Hermannstadt, un teren greu, a și plouat, dar asta nu e o scuză. Avem încredere, cum am avut și înainte. Trebuie să dăm totul de la meci la meci și să ne apropiem de podium. Da, bineînțeles că ne gândim la titlu, dar luăm totul pas cu pas”, a spus Andrei Ivan.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Farul 4-3 | Rădoi – încântat de rezultat, Hagi – debusolat (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS